• Bucuresti 19º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 16º C
  Cluj-Napoca 14º C
  Constanta 18º C
  Craiova 16º C
  Galati 17º C
  Iasi 17º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1289 LEI
  1 GBP = 5.3552 LEI
  1 CHF = 4.5467 LEI
  1 HUF = 1.3353 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.9112 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Preda (PSD), despre amendamentele la rectificarea bugetară

21 Septembrie, 15:05

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, afirmă că amendamentele votate de PSD la rectificarea bugetară erau ”evidente pentru toţi cei care le aşteptau şi, ca întotdeauna, surprinzătoare pentru cei de la guvernare”. Întrebat despre sursa de finanţare a tutror măsurilor trecute în rctificarea bugetară, Preda a precizat că PSD propune creşterea deficitului.

RADU PREDA

”Priorităţile noastre au fost destul de clare, evidente pentru toţi cei care le aşteptau şi, ca întotdeauna, surprinzătoare pentru cei de la guvernare”, a afirmat, luni, Radu Preda, referindu-se la amendamentele PSd la rectificarea bugetară.

Întrebat de sursa de finanţare a utror măsurilor, Preda a afirmat: ”După cum ştiţi, am încercat să găsim chiar şi resursa pentru aceste amendamente. (...) Le-am propus guvernanţilor să crească dficitul, pentru că oricum este la cer şi, până la urmă, în acest an, lucrurile au stat într-o zonă..Pe de o parte ni s-a spus că lcururile stau foarte bine (...) şi pe de altă parte,am avut starea de fapt prin care oamenilor nu li s-au respectat drepturile. Dacă această rectificare bugetară trece, prin votul Parlamentului, Guvernul Orban trebuie să facă un singur lucru: să respecte legea”.

Birourile permanente reunite au decis luni că plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului va avea loc marţi, de la ora 13.00, iar pe ordinea de zi vor fi la vot proiectele de lege care aprobă rectificarea bugetară pentru acest an.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: