• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9459 LEI
  1 USD = 4.4424 LEI
  1 GBP = 5.9485 LEI
  1 CHF = 4.7699 LEI
  1 HUF = 1.3817 LEI
  1 BGN = 2.5288 LEI
  1 JPY = 3.8437 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Prahova: Posturile vacante scoase la concurs de primării, școli și spitale

19 Ianuarie, 17:17

Mai multe primării, școli și spitale din Prahova au scos la concurs posturile vacante. Locurile de muncă figurează în localitățile Mizil, Scorțeni, Cărbunești, Valea Călugărească, Măgurele, Bușteni, dar și în Cornu și Plopeni. Pe listă figurează posturi vacante de economist, administrator financiar, îngrijitor, muncitor calificat, paznic, asistent medical, dar și de casier, potrivit observatorulph.ro.

angajare

Spitalul Orășenesc „Sf. Filofteia” din Mizil organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale temporar vacante de economist, gradul II, în cadrul Compartimentului Contabilitate. Detalii AICI.

Primăria Comunei Scorţeni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de femeie de serviciu. Detalii AICI.

Şcoala Gimnazială, comuna Cărbuneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar.

Primăria Comunei Cornu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat – Compartimentul Administrarea Domeniului Public și Privat. Detalii AICI.

Primăria Orașului Plopeni, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical specialitatea medicină generală, în cadrul Cabinetelor Medicale Școlare. Detalii AICI.

Liceul Tehnologic „Gheorghe Ionescu-Șiseşti” din comuna Valea Călugărească organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată/nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante/vacante, după cum urmează: paznic – durată nedeterminată și muncitor calificat – electrician – durată determinată. Detalii AICI.

Primăria Măgurele, cu sediul în satul Măgurele nr. 226, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de casier în cadrul Serviciului Public de Alimentare cu Apă și Canalizare Măgurele. Detalii AICI. Tot Primăria Măgurele organizează concurs de recrutare și pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat în cadrul Compartimentului Administrativ. Detalii AICI.

Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor. Detalii AICI.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: