• Bucuresti 27º C
  Baia Mare 22º C
  Brasov 23º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 24º C
  Craiova 24º C
  Galati 26º C
  Iasi 25º C
  Suceava 21º C
  Timisoara 24º C
 • 1 EUR = 4.6686 LEI
  1 USD = 4.0026 LEI
  1 GBP = 5.3249 LEI
  1 CHF = 4.0461 LEI
  1 HUF = 1.4420 LEI
  1 BGN = 2.3871 LEI
  1 JPY = 3.6343 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ponta îi cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor

14 Noiembrie, 16:05

Fostul lider PSD Victor Ponta a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii din formaţiunea sa, Pro România, susţin schimbarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar nu susţin şi moţiunea de cenzură a PNL, pentru că nu poate aduce nimic bun României.

ponta

"Evident vom susţine iniţiativa normală, corectă, logică, ca la conducerea Camerei Deputaţilor să vină altcineva. Nu mai poate să fie Liviu Dragnea şi vă dau un singur argument pentru cei care îşi doresc foarte tare adoptarea legilor justiţiei şi schimbarea, reformarea sistemului de justiţie. Cât e Dragnea şef la Camera Deputaţilor, nu se pot adopta aceste legi, pentru că discuţia e foarte simplă: Dragnea schimbă legile ca să-şi rezolve lui dosarele", a afirmat Victor Ponta.

El a precizat că susţine ideea că PSD poate să nominalizeze un alt preşedinte al Camerei Deputaţilor, dintre actualii vicepreşedinţi sau un om care să nu aibă dosare şi care să conducă lucrările şi pe legile justiţiei, şi pe legea bugetului şi pe toate celelalte legi pe care Camera Deputaţilor trebuie să le adopte rapid, până la finalul acestui an.

"Cât va rămâne Dragnea şef la Cameră, toate aceste probleme importante vor fi îngheţate, iar Camera Deputaţilor va fi din păcate - cum e şi PSD acum - folosită ca scut pentru problemele personale ale lui Dragnea", a susţinut fostul premier.

Victor Ponta a declarat însă că parlamentarii din grupul său nu vor susţine moţiunea de cenzură anunţată de PNL.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: