• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ponta, despre sesizarea la CCR: Guvernul PNL protejează bănci şi firme internaţionale împotriva românilor

06 Aprilie, 14:21

Liderul Pro România, Victor Ponta, a criticat, luni, demersul PNL de a ataca la Curtea Constituţională legile privind amânarea ratelor la bănci şi facilităţile fiscale pentru firme şi persoane fizice, susţinând că liberalii vor "să tragă de timp şi să nu facă nimic de fapt" pentru a proteja "anumite bănci şi firme internaţionale împotriva românilor şi a firmelor româneşti".

Ponta

"Parlamentul a votat vineri legile privind amânarea ratelor la bănci şi sprijinul pentru firmele româneşti (taxe şi contribuţii) şi pentru persoanele fizice (plata utilităţilor) - votul 'pentru' a venit de la Pro România, PSD, USR, UDMR, minorităţi, PMP, ALDE şi neafiliaţi! Dar legile nu intră în vigoare - pentru că vânzătorii României de la PNL au contestat la CCR legile - şi totul se suspendă", a scris Ponta pe Facebook.

Victor Ponta susţine că PNL a vrut să guverneze singur pentru a proteja interesele unor bănci şi firme internaţionale.

"Poate acum v-aţi lămurit toţi de ce PNL a vrut la guvernare singur / de ce au cumpărat voturi, au minţit, au furat să stea lipiţi de scaunele de la Guvern - pentru că ei aveau o misiune - să protejeze anumite bănci şi firme internaţionale împotriva românilor şi a firmelor româneşti! Din acest motiv, Guvernul PNL tot amână, tot schimbă, tot retrage proiecte, tot adaugă la proiecte, tot amână normele de aplicare, tot adaugă proceduri şi alte acte birocratice - ca să tragă de timp şi să nu facă nimic de fapt! Când vom termina pandemia de coronavirus (cu atâţia români decedaţi şi afectaţi din cauza faptului ca Guvernul nu a luat măsurile necesare) o să ne trezim o ţară cu economia distrusă, cu oameni striviţi de datorii la bănci şi companii de utilităţi, cu firmele româneşti băgate în faliment, cu agricultura şi industria alimentară în genunchi! Să nu spuneţi că nu aţi ştiut!", avertizează Ponta.

Deputaţii PNL au sesizat, luni, Curtea Constituţională a României (CCR) în cazul legilor iniţiate de PSD privind suspendarea rambursării creditelor şi pentru acordarea unor facilităţi contribuabililor, potrivit Agerpres.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: