• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Poliţiştii de investigaţii criminale organizează vizite la şcoli şi muzee în cadrul săptămânii Şcoala Altfel

07 Aprilie, 15:52

Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în parteneriat cu Fundaţia Collegium XXI din Bucureşti, va desfăşura, în perioada 7 – 11 aprilie, o serie de activităţi, ce fac din calendarul “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

Politia Romana

Astfel, săptămâna cunoscută ca „ŞCOALA ALTFEL - SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!” le oferă elevilor din 30 de şcoli  ocazia de a afla, de la poliţiştii de investigaţii criminale, despre importanţa patrimoniului cultural naţional.

Elevii claselor VII-VIII din cadrul a şase şcoli din Bucureşti, precum şi din 24 de unităţi de învăţământ din municipiile Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Iaşi, Piatra Neamţ şi Sibiu vor primi vizita poliţiştilor, pe parcursul celor cinci zile.

În cadrul întâlnirilor, tinerii vor vizualiza materiale educative şi vor afla despre importanţa patrimoniului cultural naţional, precum şi drepturile şi obligaţiile ce le revin cetăţenilor pentru protejarea acestuia. De asemenea, cei mici vor face vizite, însoţiţi de poliţiştii de investigaţii criminale, la muzee care adăpostesc bunuri cultural mobile recuperate de Poliţia Română.

 

Citeste mai mult despre: IGPR, SCOALA ALTFEL
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: