• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 21º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 21º C
  Constanta 20º C
  Craiova 27º C
  Galati 22º C
  Iasi 24º C
  Suceava 22º C
  Timisoara 24º C
 • 1 EUR = 4.5921 LEI
  1 USD = 3.8901 LEI
  1 GBP = 5.1168 LEI
  1 CHF = 3.9774 LEI
  1 HUF = 1.4895 LEI
  1 BGN = 2.3479 LEI
  1 JPY = 3.4511 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

PNL vrea să-l demită pe Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor

10 Octombrie, 21:00

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat marți că liberalii vor iniția modificarea Regulamentului Camerei Deputaților astfel încât demiterea președintelui acestui for să poată fi inițiată de o treime dintre deputați sau de mai multe grupuri parlamentare.

dragnea

"Vom iniția o modificare a Regulamentului Camerei Deputaților, astfel încât să putem iniția strângerea de semnături pentru propunerea de demitere a președintelui Camerei Deputaților. La ora actuală, printr-o greșită interpretare a unor decizii ale Curții Constituționale, președintele Camerei nu poate fi schimbat decât la propunerea liderului grupului care l-a propus, ceea ce mi se pare total inadmisibil.

Dorim să schimbăm regulamentul astfel încât fie o treime, fie mai multe grupuri parlamentare să poată să inițieze demiterea din funcția de președinte al Camerei Deputaților a domnului Dragnea. (...) La cota de popularitate a lui Dragnea, nu vorbim de cota de popularitate din afara Parlamentului, ci la cea din Parlament unde nu se știe niciodată la vot secret câte voturi de la PSD ar putea fi împotriva lui", a declarat Orban, citat de Agerpres.

 

 

Citeste mai mult despre: Camera Deputaților, Liviu Dragnea, PNL
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: