• Bucuresti 26º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 24º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 16º C
  Craiova 26º C
  Galati 24º C
  Iasi 27º C
  Suceava 24º C
  Timisoara 19º C
 • 1 EUR = 4.7581 LEI
  1 USD = 4.2739 LEI
  1 GBP = 5.5051 LEI
  1 CHF = 4.1831 LEI
  1 HUF = 1.4768 LEI
  1 BGN = 2.4328 LEI
  1 JPY = 3.8176 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

PNL şi USR cer demisia ministrului Petre Daea

26 Iulie, 13:45

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi i-a transmis joi o scrisoare deschisă preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în care îi solicită să îi ceară demisia din funcţie ministrului Agriculturii, Petre Daea, după ce a spus că porcii infestaţi trebuie incineraţi, iar munca este ca la Auschwitz. "Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară, acolo este ca la Auschwitz", a afirmat Daea.

DAEA

"Comparaţia ministrului Petre Daea dintre incinerarea porcilor atinşi de virusul pestei cu cel mai mare lagăr de exterminare nazist este sinistră şi trădează o lipsă gravă de empatie, de decenţă şi smerenie în faţa uneia dintre cele mai mari tragedii ale umanităţii. Declaraţia ministrului Daea nu poate fi tratată cu indulgenţă şi nu ar trebui asociată cu o funcţie publică. De aceea, este obligatoriu să cereţi azi demisia sa din guvern", spune Ovidiu Raeţchi în scrisoarea sa trimisă liderului PSD.

Raeţchi îl întreabă pe Liviu Dragnea când îi va solicita demisia lui Petre Daea şi cum va fi văzută declaraţia acestuia referitoare la porcii infectaţi cu pestă porcină africană, "ca la Auscwhitz".

“În calitate de promotor proclamat al relaţiei cu statul Israel, nu mai puteţi susţine un astfel de om în guvern. Se impune să vă asumaţi o poziţie tranşantă în legătură cu declaraţia sa. Când îi veţi cere demisia din funcţie? Cum credeţi că va fi văzută la Tel Aviv această declaraţie? Este mesajul acestuia reprezentativ pentru PSD şi pentru guvern? Vă asumaţi să îl mai menţineţi în funcţie cu toate consecinţele pe care acest lucru le implică pentru relaţiile româno-israeliene?”, Il întreabă Raeţchi pe Dragnea.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: