• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.2444 LEI
  1 GBP = 5.8603 LEI
  1 CHF = 4.6190 LEI
  1 HUF = 1.3745 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.7199 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Plăţile pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare şi autorizaţia de circulaţie, online

09 Decembrie, 12:57

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) lansează un nou serviciu online pentru facilitarea plăţilor. Contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare şi autorizaţiei de circulaţie provizorie se vor face online.

permis de conducere

''Servicii de plată electronice prin intermediul site-ului www.drpciv.ro, mai sigure și mai facile în beneficiul cetățenilor, solicitanți ai serviciilor publice regim premise și înmatriculări.

Începând cu luna decembrie, în continuarea eforturilor de digitalizare, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor lansează un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu, pentru facilitarea plăților reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie.

Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar. Foarte important - pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro – dovada plății nu este necesară !

Avantajele serviciului de plăți online: disponibilitate 24/24, sistemul de plata funcționează permanent, plata poate fi efectuata la orice ora și în orice zi, procesare si validare rapidă, verificare automata, nu este necesară prezentarea dovezii la plată la ghiseu, eliminarea timpului si deplasărilor către bancă sau alte locații de plată, eliminarea comisioanelor la tranzacții.

Datele dumneavoastră de plată online nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de DRPCIV''., se arată în comunicatul transmis de DRPCIV.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: