• Bucuresti 32º C
  Baia Mare 27º C
  Brasov 25º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 28º C
  Craiova 32º C
  Galati 31º C
  Iasi 30º C
  Suceava 27º C
  Timisoara 31º C
 • 1 EUR = 4.6562 LEI
  1 USD = 3.9954 LEI
  1 GBP = 5.2019 LEI
  1 CHF = 4.0019 LEI
  1 HUF = 1.4298 LEI
  1 BGN = 2.3807 LEI
  1 JPY = 3.5534 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Plângerea formulată de Sorin Alexandrescu împotriva lui Ioan Bendei, retrimisă la Parchet

12 August, 12:03

Directorul general Antena Group, Sorin Alexandrescu, a declarat luni dimineață faptul că plângerea penală pentru denunț calomnios pe care a formulat-o împotriva administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei, a fost retrimisă la Parchetul Judecătoriei Sectorului 5, acolo unde aceasta o depusese.

„Am venit pentru a vedea care este stadiul. Am constatat că declinarea pe care a făcut-o parchetul acum câteva săptămâni de zile s-a schimbat. Merg acolo să văd ce se întâmplă”, a spus Alexandrescu, în fața Secției 17 de Poliție.

Sorin Alexandrescu susține că reprezentantul RCS&RDS ar fi mințit în plângerea pentru șantaj și ar fi folosit ”date eronate și mincinoase”.

Inculpat pentru șantaj într-un dosar al DNA, directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu a depus la 22 aprilie, la Parchetul sectorului 5, o plângere penală împotriva administratorului RCS – RDS, Ioan Bendei, pe care îl acuză de denunț calomnios.

Cel reclamat, administratorul RCS – RDS, Ioan Bendei, este partea vătămată din dosarul de la DNA în care șeful Antena Group este inculpat că l-a șantajat cu dezvăluirea unor informații compromițătoare dacă operatorul de cablu RCS – RDS nu va semna un contract de redifuzare a posturilor Antena, la prețul cerut de Alexandrescu. 

Alexandrescu, prin avocatul său, Gheorghiță Mateuț, susține în plângerea depusă la Parchetul Sectorului 5 că Bendei le-ar fi oferit procurorilor DNA informații false care ar fi stat ulterior la baza dosarului penal în care șeful Antena a și fost arestat pentru câteva zile. 

Pe de altă parte, pe 11 iulie procurorii DNA au extins cercetările în dosarul penal în care inițial era inculpat doar Alexandrescu, punând-o sub acuzare și pe Camelia Voiculescu pentru complicitate. Tot atunci s-a început urmărirea penală și față de societățile Antena Group și Intact Publishing, pentru șantaj.

Citeste mai mult despre: DNA, Ioan Bendei, Plangere, sorin alexandrescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: