• Bucuresti 19º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 16º C
  Cluj-Napoca 14º C
  Constanta 18º C
  Craiova 16º C
  Galati 17º C
  Iasi 17º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1289 LEI
  1 GBP = 5.3552 LEI
  1 CHF = 4.5467 LEI
  1 HUF = 1.3353 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.9112 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

  NEWS ALERT: Pistă nouă în cazul Caracal. Alexandra, căutată de zeci de poliţişti într-o casă părăsită din Caracal

31 Iulie, 12:57

Zeci de poliţişti au descins, miercuri dimineaţă, într-o locuinţă din Caracal după ce anchetatorii ar fi primit un pont că Alexandra, fata de 15 ani care a sunat la 112 să anunţe că a fost sechestrată şi violată într-o casă din Caracal, ar fi în viață și ar fi ascunsă într-un pod al unei case aflate în apropierea locuinţei lui Gheorghe Dincă.

alexandraî

Deocamdată, oamenii legii nu au găsit nimic în acea casă. Potrivit România TV, oamenii legii căută şi în alte locuri din zonă.

Totul a pornit de la un mesaj distribuit pe Facebook. În mesaj se spunea că Alexandra ar fi în viaţă şi este ascunsă în podul unei case părăsite din apropierea locuinţei lui Gheorghe Dincă. Poliţiştii iau la verificat casă cu casă.

Procurorii şi politiştii fac percheziții, miercuri, şi la un cimitir din Caracal în căutarea de probe după ce au aflat că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei şi Luizei, repara cavouri.

După ce a mărturisit că le-a ucis de Alexandra şi Luiza, Gheorghe Dincă nu le-a arătat anchetatorilor locul unde s-ar afla trupul fără viaţă al Alexandrei. El le-ar fi declarat procurorilor că, după ce a ucis-o pe adolescentă, i-a ars trupul. Medici legişti şi fostul şef al Crematoriului din Bucureşti spun însă că un corp uman nu are cum să fie distrus prin ardere într-un butoi, aşa cum susţine Dincă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: