• Bucuresti 32º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 30º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 29º C
  Craiova 29º C
  Galati 34º C
  Iasi 33º C
  Suceava 27º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.7228 LEI
  1 USD = 4.1899 LEI
  1 GBP = 5.3006 LEI
  1 CHF = 4.2095 LEI
  1 HUF = 1.4679 LEI
  1 BGN = 2.4147 LEI
  1 JPY = 3.8726 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

PES activists România îşi arată susţinerea pentru europarlamentarul Corina Creţu

03 August, 18:41

Organizaţia PES Activists România şi-a arătat sâmbătă susţinerea pentru europarlamentarul PSD Corina Creţu, considerând „nedrept şi injust” ca fotografiile personale ale acesteia să fie folosite „într-o campanie de defăimare personală”.  

"Organizația PES activists România se declară împotriva difuzării publice a informațiilor legate de viața personală a doamnei europarlamentar Corina Crețu. Dată fiind originea acestor informații, provenite dintr-o incursiune ilegală în mailurile private ale unor persoane, considerăm nedemn și injust difuzarea informațiilor pe canalele de media", se arată într-un comunicat, remis Agenţiei de presă r/News. 

Organizaţia PES activists România consideră că informaţiile apărute în presă despre Corina Creţu "nu pot ştirbi" reputaţia europarlamentarului PSD. 

"Mai mult decât atât, apreciem că aceste informații personale nu pot știrbi reputația doamnei Corina Crețu și rezultatele pozitive pe care aceasta le-a avut în diferitele demnități publice. Doamna Corina Crețu este un europarlamentar cu rezultate și considerăm nedrept ca aceste date personale să fie folosite într-o campanie de defăimare personală", susţine sursa citată. 

"Organizația PES activists România o asigură ( pe Corina Creţu n.r.) de întreg sprijinul pentru continuarea proiectelor începute", se arată în comunicatul de presă. 

Europarlamentarul PSD Corina Creţu a afirmat sâmbătă, pe pagina sa de facebook, că unele dintre fotografiile prezentate de presă “nu au niciun fel de legătură cu ceea ce se numeşte corespondenţa ei cu Colin Powell”, considerând “un abuz” folosirea publică a acestor poze. 

Colin Powell, fostul secretar de stat al Statelor Unite, a negat că ar fi avut o relaţie cu europarlamentarul Corina Creţu, după ce un hacker i-a spart contul de email şi a descoperit corespondenţa purtată de acesta cu românca. Totuşi, Powell a recunoscut că a trimis Corinei Creţu emailuri de “natură foarte personală”, potrivit The Telegraph.

Contul lui Powel, în vârstă de 76 de ani, a fost atacat de un hacker numit ”Guccifer” care l-a ameninţat pe fostul secretar de stat că va publica o corespondenţă mai veche dintre Powell şi Corina Creţu, în vârstă de 46 de ani. Într-unul dintre aceste mesaje, Corina Creţu îl numea pe Colin Powell iubirea vieţii sale. 

La acea vreme, Corina Creţu era consilier prezidenţial şi senator, şi făcea parte din delegaţia României care i-a întâmpinat pe preşedintele George W. Bush şi pe Colin Powell, atunci când aceştia au vizitat Bucureştiul, în 2002. Ea a făcut parte, totodată, din delegaţia României la Washington, în martie 2004.

Citeste mai mult despre: corina cretu, PES România, sustinere
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: