• Bucuresti 35º C
  Baia Mare 32º C
  Brasov 31º C
  Cluj-Napoca 31º C
  Constanta 32º C
  Craiova 35º C
  Galati 33º C
  Iasi 30º C
  Suceava 25º C
  Timisoara 33º C
 • 1 EUR = 4.7274 LEI
  1 USD = 4.2601 LEI
  1 GBP = 5.1683 LEI
  1 CHF = 4.3460 LEI
  1 HUF = 1.4444 LEI
  1 BGN = 2.4171 LEI
  1 JPY = 4.0003 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

PAS: 100 de lucruri pe care Plahotniuc și Partidul Democrat nu le vor spune duminică

18 Octombrie, 13:33

Astăzi Partidul Acțiune și Solidaritate a susținut o conferință de presă cu titlul „100 de lucruri pe care Plahotniuc și Partidul Democrat nu le vor spune duminică".

Maia Sandu

Într-un comunicat de presă al PAS este menționat că Partidul Democrat conduce Republica Moldova de aproape 9 ani, perioadă în care a adâncit sărăcia în care ne aflăm, a dus la creșterea numărului de oameni care părăsesc țara, a izolat Republica Moldova pe plan internațional de UE și SUA, a început să aresteze și să deporteze oameni nevinovați.

Maia Sandu a declarat că situația actuală din Moldova este pe responsabilitatea PD-ului, pentru că majoritatea funcțiilor-cheie în stat au fost și sunt deținute de oameni fideli lui Plahotniuc și PD-ului.

„Însă despre aceste lucruri și responsabilități PD nu va vorbi duminică. PD va cheltui sume enorme de bani din surse obscure, pentru a organiza un eveniment fastuos și a arăta cetățenilor cât de puternici sunt. PD va aduce cu forța oameni pentru a crea iluzia de putere. Cei cu adevărat puternici nu au nevoie să creeze iluzia puterii. Cei cu adevărat puternici nu șantajează și nu hărțuiesc funcționarii publici, profesorii, medicii. De fapt, Plahotniuc și colegii lui din PD sunt niște lași. Ei nu ar avea nicio putere, dacă noi toți, cei care vrem să trăim cu demnitate într-o țară liberă, ne unim. Plahotniuc este doar 1, noi suntem milioane", a declarat Președinta PAS, Maia Sandu, la conferința de presă.

Liderul PAS a adăugat că în această duminică Plahotniuc și colegii săi din PD nu vor spune oamenilor niciun adevăr. PAS a realizat o listă de 100 de lucruri pe care nu le va spune PD oamenilor, și, din păcate, suntem siguri că lista aceasta este mult mai lungă. Abuzuri, fărădelegi, incompetență, hoție, favoritism, amenințări – despre acestea PD nu va vorbi.

De asemenea, conducerea PAS a îndemnat oamenii să aleagă 3 păcate ale PD-ului care li se par cele mai grave din 20 de abuzuri selectate de noi.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: oligarhi, Opoziție, PAS, PD, Republica Moldova, stat capturat
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: