• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.0148 LEI
  1 GBP = 5.5099 LEI
  1 CHF = 4.5251 LEI
  1 HUF = 1.3641 LEI
  1 BGN = 2.4919 LEI
  1 JPY = 3.8830 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Părinţii fetei ucise la metrou, faţă în faţă cu cea care le-a omorât copila

25 Februarie, 12:49

Magdalena Şerban ajunge din nou în faţa judecătorilor. Criminala de la metrou se va întâlni cu fata care a scăpat cu viaţă din mâinile ei, dar şi cu rudele Alinei, fata împinsă în faţa metroului. Condamnată la închisoare pe viaţă, Magdalena Şerban a contestat daunele morale pe care trebuie să le plătească.

femeie

Magdalena Șerban a luat viața unei tinere pe care nu o cunoștea și cu care nu se mai intersectase vreodată, aruncând-o în fața metroului, cu mai puțin de două săptămâni până la Crăciunul din 2017. Când fata s-a agățat disperată cu mâinile de marginea peronului, criminala i-a dat cu piciorul în față. Sfârșitul tinerei a venit în mai puțin de 2 secunde, iar scena oribilă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din stația Dristor.

Cu câteva ore înainte să o împlingă pe Alina Ciucu pe sinele metroului în staţia Dristor, Magdalena Şerban a încercat să împingă o altă tânără, Alexandra Costache, spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

În mai 2018, Magdalena Șerban a fost trimisă în judecată pentru omor calificat și tentativă de omor, fapte pentru care a fost găsită vinovată de Tribunalul București, pe 26 octombrie. Instanța a mai stabilit ca Magdalena Șerban să urmeze un tratament medical, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: