• Bucuresti 28º C
  Baia Mare 27º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 23º C
  Craiova 27º C
  Galati 26º C
  Iasi 26º C
  Suceava 25º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.8590 LEI
  1 USD = 4.1404 LEI
  1 GBP = 5.2910 LEI
  1 CHF = 4.5183 LEI
  1 HUF = 1.3419 LEI
  1 BGN = 2.4843 LEI
  1 JPY = 3.9604 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Orban - Tomac, negocieri pentru susţinerea guvernului PNL

16 Octombrie, 22:19

Eugen Tomac, președintele PMP, s-a întâlnit miercuri cu premierul desemnat Ludovic Orban pentru a negocia susținerea guvernului PNL în Parlament. Orban a declarat că partidele au puncte comune și pot colabora pentru o viitoare guvernare.

eugen tomac

Ludovic Orban a declarat miercuri că întâlnirea a fost pozitivă și că PMP are disponibilitatea de a "participa cu specialişti la rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă România".

"Am constatat că nu avem divergenţe majore, de altfel PNL împreună cu PMP colaborează în opoziţie de aproape trei ani de zile, am susţinut împreună foarte multe demersuri comune şi ne-am înţeles în cele mai multe privinţe. Şi discuţia de astăzi a fost o discuţie pozitivă în care am stabilit teme importante care trebuie rezolvate de viitoarea guvernare şi o dorinţă de colaborare în continuare", a declarat Ludovic Orban miercuri seară, după întâlnirea cu PMP.

S-a discutat și despre participarea PMP la guvernare, dar nu s-a luat o decizie.

"Există disponibilitatea lor de a participa cu specialişti la rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă România. Vom stabili practic nivelul de implicare la următoarea discuţie", a mai explicat Orban.El a spus că sunt două runde de negocieri, prima urmând să continue joi şi vineri, iar a doua urmând să fie probabil marţi şi miercuri.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: