• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.2444 LEI
  1 GBP = 5.8603 LEI
  1 CHF = 4.6190 LEI
  1 HUF = 1.3745 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.7199 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Orban - Tomac, negocieri pentru susţinerea guvernului PNL

16 Octombrie, 22:19

Eugen Tomac, președintele PMP, s-a întâlnit miercuri cu premierul desemnat Ludovic Orban pentru a negocia susținerea guvernului PNL în Parlament. Orban a declarat că partidele au puncte comune și pot colabora pentru o viitoare guvernare.

eugen tomac

Ludovic Orban a declarat miercuri că întâlnirea a fost pozitivă și că PMP are disponibilitatea de a "participa cu specialişti la rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă România".

"Am constatat că nu avem divergenţe majore, de altfel PNL împreună cu PMP colaborează în opoziţie de aproape trei ani de zile, am susţinut împreună foarte multe demersuri comune şi ne-am înţeles în cele mai multe privinţe. Şi discuţia de astăzi a fost o discuţie pozitivă în care am stabilit teme importante care trebuie rezolvate de viitoarea guvernare şi o dorinţă de colaborare în continuare", a declarat Ludovic Orban miercuri seară, după întâlnirea cu PMP.

S-a discutat și despre participarea PMP la guvernare, dar nu s-a luat o decizie.

"Există disponibilitatea lor de a participa cu specialişti la rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă România. Vom stabili practic nivelul de implicare la următoarea discuţie", a mai explicat Orban.El a spus că sunt două runde de negocieri, prima urmând să continue joi şi vineri, iar a doua urmând să fie probabil marţi şi miercuri.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: