• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9467 LEI
  1 USD = 4.2501 LEI
  1 GBP = 5.8655 LEI
  1 CHF = 4.6354 LEI
  1 HUF = 1.3601 LEI
  1 BGN = 2.5292 LEI
  1 JPY = 3.7324 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Oprişan: Când nu era premier, Orban stătea mai mult prin Vrancea pentru că aici vinul e foarte bun

02 Septembrie, 14:46

Marian Oprişan a vorbit miercuri la Adevărul Live despre relaţia sa din postul de preşedinte CJ Vrancea cu actualul Guvern liberal, şi a explicat că e la cuţite cu Execitivul. Acesta i-a acuzat pe ministrul Dezvoltării Ion Ştefan şi premierul Ludovic Orban că „se bazează doar pe minciuni” şi că „nu au făcut nimic pentru Vrancea”, deşi Orban „când nu era prim-ministru stătea mult prin Vrancea. Ştiţi aici vineul e foarte bun şi foarte mult”.

oprisan

Întrebat despre relaţia sa cu actualul Guvern, Marian Oprişan a explicat că este nemulţumit de colaborarea cu premierul Ludovic Orban şi cu ministrul Dezvoltării Ion Ştefan.

„Noi suntem la cuţite cu Guvernul din cauza faptului că Ludovic Orban, când nu era prim-ministru stătea mai mult aici prin Vrancea. Ştiţi că în Vrancea vinul e foarte bun şi foarte mult. Şi împreună cu Grindă (n.red.: Ion Ştefan) s-au hotărât ei aşa dintr-odată să-i omoare pe toţi pesediştii din România şi din judeţul Vrancea, fără excepţie. Şi atunci, campania lor se bazează doar pe minciună.  Ei numai vorbesc că vor face, în realitate cum au minţit cetăţenii români la europarlamentare şi prezidenţiale că măresc pensiile, că nu se vor împrumuta, toate aceste minciuni le repetă cu obstinaţie. Ei doar promit că vor face. În realitate nu vor face nimic, nu au făcut nimic pentru Vrancea şi nici nu se leagă de numele lor în judeţul Vrancea”, a afirmat Marian Oprişan miercuri la Adevărul Live.

Mai apoi, acesta din urmă a vorbit despre problemele din Vrancea, explicând că cele mai mari hibe sunt la sănătate.

„Marile probleme pe care le avem noi acum sunt cinci. Una din domeniul invăţământului şi patru din domeniul sanitar. E o inconştienţă criminală. Noi solicităm spitalul judeţean existent să treacă în administraţia CJ, aşa cum există în toată România. În Vrancea nu, pentru că Guvernul a numit în fruntea sa o rudă apropiată a prefectului PNL. Nu am reuşit să asigurăm finanţarea pentru spital aşa cum am dorit. Când a început criza COVID, CJ a oferit 11 milioane, deşi el era în subordinea Ministerului Sănătăţii. Cu aceşti bani spitalul a achiziţionat un aparat real-time-PCR: Imaginaţi-vă că acest aparat, de patru luni de zile, directorul spitalului şi echipa de rude peneliste de la conducerea spitalului nu sunt în stare să pună în funcţiune acest aparat”, a mai relatat Marian Oprişan.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: