• Bucuresti 9º C
  Baia Mare 5º C
  Brasov 3º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 9º C
  Craiova 7º C
  Galati 4º C
  Iasi 5º C
  Suceava 6º C
  Timisoara 7º C
 • 1 EUR = 4.6514 LEI
  1 USD = 3.8054 LEI
  1 GBP = 5.2713 LEI
  1 CHF = 3.9608 LEI
  1 HUF = 1.5078 LEI
  1 BGN = 2.3783 LEI
  1 JPY = 3.4196 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

ONG: Swimathon București 2017

30 Iunie, 13:11

Fundația Comunitară București organizează pe 8 iulie, Swimathon București, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri prin înot din România. O ocazie prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi strânge fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

Swimathon Bucuresti 2017

Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru susținătorii lor. La ediția din 8 iulie, peste 350 de oameni de toate vârstele înoată pentru 23 de proiecte înscrise de ONG-uri sau grupuri de inițiativă din București sau Ilfov. Iată care câteva dintre proiectele înscrise:

15 copii în grădiniță -  Proiectul își propune să susțină 15 copii din familii defavorizate (de vârstă preșcolară) timp de un an la grădinița cu program prelungit din comuna Tunari, Ilfov, oferindu-le acestora sprijin și o masă caldă zilnic. Proiectul este înscris de Asociația Rotas, care ajută în prezent un număr de aproximativ 80 de copii de toate vârstele.

CeRe – Antrenori civici, este un proiect propus de Centrul de REsurse pentru participare publică, o organizație care lucrează cu grupuri civice, cu grupuri de iniţiativă civică preocupate de spaţiile verzi din oraş, de reabilitarea unor cinematografe vechi, de prevenirea construirii unor clădiri incomode sau cu cele care vor ca proiectele atât de necesare de infrastructură să devină realitate.

Centrul de Excelență în Educație „Ana si Copiii” – proiect care își propune completarea bugetului necesar deschiderii unui centru în care membrii organizației vor lucra zilnic cu minimum 100 de copii aflați în risc de abandon scolar, cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani, din familii aflate in dificultate din Bucuresti si Ilfov. Mai multe despre proiectele înscrise la Swimathon, pe www.swimathonbucuresti.ro.

Te așteptăm sâmbătă, 8 iulie, la bazinul Dinamo, pe Șoseaua Ștefan cel Mare 7-9, București, între orele 9:00 și 16:00.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: