• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9491 LEI
  1 USD = 4.3869 LEI
  1 GBP = 5.8407 LEI
  1 CHF = 4.7398 LEI
  1 HUF = 1.3444 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.8469 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

ONG: „Plantăm fapte bune în România” începe campania “Ajută-ne să reîmpădurim ROMÂNIA!”

09 Septembrie, 08:57

„Plantăm fapte bune în România” demarează alături de LS Travel Retail Romania campania “Ajută-ne să reîmpădurim ROMÂNIA!” începând cu 10 septembrie. Proiectul își propune ca până pe 22 octombrie, să ii invite pe toți cei care își doresc să contribuie la salvarea pădurilor din România, să se implice direct, prin înscrierea ca voluntari.

plantam fapte bune

O alta modalitate prin care poți participa la campanie este donarea de fonduri, necesare împăduririlor de toamnă. Acțiunile de toamnă sunt programate pe 22 noiembrie, iar localitățile vizate de campanie sunt:

1.Tigveni, județul Argeș (se pot înscrie 20 de persoane din orașele Pitești și Curtea de Argeș.Transportul se va face din Pitești);

2. Bălțați, județul Iași (se pot înscrie 20 de persoane din orașul Iași. Transportul se va face din Iași) ;

3. Peștera, județul Constanța (se pot înscrie 20 de persoane din orașele Constanța și Medgidia. Transportul se va face din orașul Constanța);

4. Păulești, județul Prahova (se pot înscrie 20 de persoane din București. Transportul se va face din București).

Înscrierea voluntarilor se face direct la adresa voluntar@plantamfaptebune.ro. Colaborarea dintre „Plantăm fapte bune în România” și LS Travel a început în noiembrie 2013, când 20 de angajați ai companiei au participat, în calitate de voluntari, la plantarea de la Armășești. Ulterior, aceștia s-au alăturat inițiativei și pentru acțiunea de la Breaza din primăvara acestui an. „Campania „ Ajută-ne să împădurim România” face parte din proiectul Pădurea Inmedio, demarat în anul 2013, prin care ne propunem să protejăm pădurile, atât prin acțiuni de plantare cât și prin acțiuni de ecologizare a traseelor forestiere. Prin această campanie, dorim să oferim clienților noștri din diverse zone ale țării, posibilitatea de a participa ca voluntari la plantări. Astfel, am găsit în ”Plantăm fapte bune în România”, partenerul ideal pentru campania de împădurire, deoarece este singurul proiect care se desfășoară în 12 județe ale țării. Sperăm ca acesta să fie doar începutul iar în anii viitori, să mărim numărul de județe în care să derulăm aceste acțiuni”, a mărturisit Claudiu Roznovszky, Coordonator Green Team, LS Travel Retail Romania. „Îmi pare bine că proiectul acesta se derulează la nivel național. Până în prezent am avut doar angajații LS Travel implicați în acțiunile noastre. De acum extindem nivelul de implicare și ducem mesajul nostru spre publicul larg. Ce poate fi mai frumos în dezvoltarea demersului dect momentul acesta în care ajungem la oameni pe care nu i-am fi accesat anterior?!” a declarat Liana Buzea, fondatorul „Plantăm fapte bune în România”.

Sursa romaniapozitiva.ro

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: