• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 23º C
  Cluj-Napoca 24º C
  Constanta 18º C
  Craiova 27º C
  Galati 20º C
  Iasi 22º C
  Suceava 21º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.7556 LEI
  1 USD = 4.2732 LEI
  1 GBP = 5.5125 LEI
  1 CHF = 4.3243 LEI
  1 HUF = 1.4380 LEI
  1 BGN = 2.4315 LEI
  1 JPY = 3.9319 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

ONG: Let’s Do It Romania caută oameni care transformă în fiecare zi România

26 Iulie, 14:52

Let’s Do It Romania, cea mai mare comunitate de voluntari din țară, își mărește echipa. Toți cei care au idei și caută un mediu dinamic în care să și le pună în practică pot aplica pentru unul dintre joburile plătite sau pentru a face parte din echipa de voluntari.

Let's do it Romania!

Changemakers, așa se numesc membrii echipei Let’s Do It Romania, cunoscută pentru campaniile de mare anvergură derulate la nivel national și realizate numai cu ajutorul voluntarilor. Ei sunt cei care transformă în fiecare zi România, iar valorile organizației pe care o reprezintă sunt sunt: Acțiune – Spiritul de Doer, Happiness – Fericire, Madness – Curaj nebun, Echipă, Sustenabilitate. Prin urmare, dacă ești un Doer pasionat, care împărtășește aceste valori, poți aplica pentru:

Unul dintre următoarele posturi plătite: Community Manager App, Online Specialist, PR & Communication Specialist, Fundraiser, Assistant Manager, Logistics Assistant, Finance Assistant,

Sau, ca voluntar, pentru poziția de Project Assistant App.

Dacă vrei să faci parte din echipa „Let`s Do It, Romania!”, poți trimite un mesaj la recrutare@letsdoitromania.ro.

Despre „Let`s Do It, Romania!”

Este cea mai mare comunitate de voluntari din România, cu ajutorul cărora au fost realizate toate campaniile naționale. Contribuie la educarea generațiilor tinere: jumătate din voluntarii organizației (550.000) sunt elevi, implicați atât în Ziua de Curățenie Națională, cât și în training-uri eco desfășurate în școli. Peste 8.500.000 de ore de voluntariat au fost investite la nivel național în organizarea acestui proiect,  iar echipa care se ocupă de acesta este, la nivel național, de mărimea unei corporații: peste 2500 de voluntari. Peste 400 de companii s-au implicat activ cu voluntari și resurse în proiectele derulate. „Let’s Do It, Romania!” este reprezentată juridic de Asociația „Viitorul în Zori”.

Sursa foto: letsdoitromania.ro

Citeste mai mult despre: ong, Romania!”, voluntariat, „Let`s Do It
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: