• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9491 LEI
  1 USD = 4.3869 LEI
  1 GBP = 5.8407 LEI
  1 CHF = 4.7398 LEI
  1 HUF = 1.3444 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.8469 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

ONG:Aleargă pentru TEAM HOPE la Bucharest International Marathon!

28 August, 09:15

Hope and Homes for Children lucrează în România de peste 15 ani. Fundația se concentrează asupra transformării vieţilor copiilor din orfelinate sau supuşi riscului de a fi separaţi de familiile lor. Prin eforturile sale,  HHC România a reușit să salveze peste 5.000 de copii din orfelinate, să-i mute în medii iubitoare de familie dar și să prevină separarea a 17.000 de copii de părinţi şi intrarea lor în ciclul nesfârșit al instituționalizării.

Team Hope Hero

Pentru a-și atinge obiectivul, respectiv asigurarea pentru copii a unor vieți normale și fericite până în 2020, Hope and Homes for Children România are nevoie de susţinerea unor oameni care nu se tem să accepte o provocare pentru un scop nobil. Oameni exact ca tine!, spune sloganul evenimentului TEAM HOPE Hero, inițiat de HHC, în cadrul Bucharest International  Marathon 2014, aflat la a șaptea ediție. Oricine poate deveni un erou, oricine poate fi parte din echipa TEAM HOPE Hero. Cei care vor să devină eroi în TEAM HOPE și să participe la maratonul din 4 și 5 octombrie, la București, își iau un angajament față de copiii pentru care aleargă. Iată care sunt pașii:

1. Completează formularul de înregistrare pentru cursa dorită pe http://teamhope.hhcromania.org.

2. Transmite mesajul mai departe şi apucă-te de fundraising pentru TEAM HOPE! Strânge cel puţin 500 RON şi pavează drumul către un cămin plin de iubire pentru copiii care încă mai trăiesc în orfelinate.

3. Antrenează-te, antrenează-te, antrenează-te!

4. Aleargă la maraton! Prietenii minunaţi din TEAM HOPE te vor încuraja la fiecare pas (alergător)!

În mai puţin de 48 de ore din momentul înregistrării vei primi un mesaj de bun venit de la echipa noastră de fundraising, însoţit de un pachet complet de sfaturi de fundraising. Mesajul tău de bun venit va conţine şi sfaturi de antrenament de la maratonistul nostru veteran, Marc Jenner, Head of Fundraising. Organizatorii au prevăzut mai multe secțiuni, astfel încât toți participanții să poată duce cursa până la capăt, indiferent de nivelul de pregătire. Prin urmare, ai varianta Full Marathon - 42,195 de km, care pot fi parcurși în cel mult 6 ore; Half Marathon -21,097 de km, respectiv maximum 3 ore; Relay Race – aici poți aduce încă trei prieteni și puteți alerga în echipă, deci 4x 10,548 de km, respectiv 6 ore și Popular Race de numai 2,9 km, un prim pas excelent pentru un viitor maratonist. După completarea formularului, pe site-ul evenimentului, http://teamhope.hhcromania.org, pe până pe 12 septembrie, o echipă HHC se va ocupa de tine. International Bucharest Marathon 2014 este susținut de Raiffeisen Bank, se află la a șaptea ediție și reunește, an de an, mii de voluntari care participă la cursă petnru o cauză nobilă.

Sursa: http://teamhope.hhcromania.org

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: