• Bucuresti -8º C
  Baia Mare -4º C
  Brasov -10º C
  Cluj-Napoca -4º C
  Constanta -1º C
  Craiova -7º C
  Galati -9º C
  Iasi -10º C
  Suceava -13º C
  Timisoara -2º C
 • 1 EUR = 4.6552 LEI
  1 USD = 3.7813 LEI
  1 GBP = 5.2837 LEI
  1 CHF = 4.0473 LEI
  1 HUF = 1.4879 LEI
  1 BGN = 2.3802 LEI
  1 JPY = 3.5385 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Omul de afaceri Ioan Niculae divorțează de soție

18 Septembrie, 13:49

ioan_niculaeIoan Niculae divorțează de soția sa, Domnița Niculae. Procesul dintre cei doi se află la Judecătoria Sectorului 1 și este deja la al 5-lea termen.

Procesul de divorț a fost intentat de soția patronului de la InterAgro. Miercuri, 18 septembrie, la Judecătoria Sectorului1, a avut loc cel de al 5-lea termen. La instanță a fost prezent și Ioan Niculae, însoțit de avocatul său Gheorghe Florea.

Prezent în sala de judecată, avocatul Florea a cerut ca procesul să fie declarat secret. Cererea sa a fost acceptată de instanță.

"Am obligația să îi asigur o apărare echitabilă, mai ales că este urmărit penal într-un dosar penal de amploare. Nu vreau să fie expus, mai ales că sunt chestiuni sensibile, care pot fi interpretate. Se încearcă soluționarea cauzei pe cale amiabilă ", a declarat avocatul Gheorghe Florea.

Următorul termen a fost stabilit pentru data de 30 octombrie. Atunci, la Judecătoria Sectorului 1, vor fi audiați mai mulți martori.

Tot miercuri, la Judecătoria Sectorului 1, Ioan Niculae a mai fost prezent la un nou termen din dosarul supranumit "Mită pentru PSD". În acest caz Ioan Niculae este trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție în timpul campaniei electorale a PSD din 2009.

Miercuri, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis să amâne procesul pentru data de 30 octombrie, pe motiv că patronul trusutului Adevărul Holding, Cristian Burci, nu s-a prezentat pentru a fi audiat în calitate de martor.

Citeste mai mult despre: divorț, Ioan Niculae, Judecătoria Sectorului 1
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: