• Bucuresti -1º C
  Baia Mare -2º C
  Brasov -6º C
  Cluj-Napoca -2º C
  Constanta -2º C
  Craiova -3º C
  Galati -3º C
  Iasi -2º C
  Suceava -2º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

O femeie care a născut la un spital privat din Constanța a murit

25 Ianuarie, 18:00

O femeie care a născut la un spital privat a murit la scurt timp după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean Constanţa, unde fusese trasnferată în urma apariţiei unor complicaţii.

spital

Reprezentanţii spitalului privat susţin că decesul a fost cauzat de o anomalie placentară rară ce a dus la un sindrom hemoragic, scrie News.ro.

“În situaţia dată, vorbim despre un sindrom hemoragic supra-acut post-partum, determinat de o anomalie placentară rară, complicaţie ce nu poate fi decelabilă antepartum, cu prognostic foarte grav. Sindromul hemoragic este principala cauză de mortalitate maternă conform ghidurior clinice de Obstetrică-Ginecologie şi statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Hemoragia post-partum este o complicaţie care poate să apară atât în cazul femeilor care nasc natural, cât şi prin operaţie cezariană”, se arată în comunicat.

În această situaţie, din cauza complexităţii cazului, femeia a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

“Urmare a apariţiei acestei complicaţii severe, echipa medicală a efectuat toate manevrele şi procedurile impuse în acest caz şi s-a decis transferarea pacientei la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa din cauza complexităţii şi gravităţii cazului şi nevoii de implicare a unei echipe multidisciplinare”, a mai precizat sursa citată.

Însă un clip publicat de ziarul local Replica Online arată că starea femeii era stabilă după naștere. Aceasta și-a ținut bebelușul în brațe și părea că se simte bine.

Reprezentanţii spitalului privat au mai precizat că au fost discutate cu pacienta modalităţile de naştere, cu prezentarea beneficiilor şi riscurilor aferente fiecăruia, pacienta alegând o naştere naturală, precedenta naştere fiind prin cezariană. De asemenea, ei susţin că femeia a îndeplinit condiţiile pentru travaliul de naştere post-cezariană.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: