• Bucuresti 23º C
  Craiova 23º C
  Timisoara 24º C
 • 1 EUR = 4.6663 LEI
  1 USD = 4.0270 LEI
  1 GBP = 5.2963 LEI
  1 CHF = 4.0863 LEI
  1 HUF = 1.4392 LEI
  1 BGN = 2.3858 LEI
  1 JPY = 3.6053 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

O educatoare din Vrancea care a agresat mai mulţi copii trebuie să se interneze într-o clinică de psihiatrie

17 Octombrie, 13:34

O educatoare din localitatea Vrâncioaia filmată de un părinte în timp ce lovea mai mulţi copii, suspendată în urma scandalului, dar apoi reprimită la catedră, trebuie să se interneze într-o clinică pentru evaluare psihiatrică.

vrancea

Decizia aparţine magistraţilor de la Judecătoria Focşani şi vine la cererea procurorilor, fiind considerată o măsură de siguranţă pentru copiii de la grădiniţa din Vrîncioaia.

Magistraţii Judecătoriei Focşani au dispus internarea educatoarei Mihaela Ciornea într-o clinică de psihiatrie, decizia fiind definitivă, însă nu este executorie, potrivit news.ro. Aceasta înseamnă că internarea este obligatorie, iar educatoarea trebuie să rămână sub observaţia specialiştilor până când se însănătoşeşte sau se observă o ameliorare, astfel încât să nu mai reprezinte un pericol pentru copii.

O filmare în care educatoarea Mihaela Ciornea de la grădiniţa din Poieni, comuna Vrâncioaia, agresează fizic şi psihic doi băieţi, pe care îi bruschează, îi înjură, îi jigneşte şi îi loveşte în mod repetat în cap şi peste faţă, a fost adusă în 21 octombrie 2016 la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, de către un părinte. Înregistrarea, postată şi pe Youtube, ar fi fost realizată de mama unui copil care se afla în clasă, cu permisiunea educatoarei.

"Nesimţitule, stai dracului într-un loc, dar-ar naiba-n creierii tăi, tu nu eşti sănătos la cap, ăştia trebuie să-mi dea spor de nebuneală, de maximă nebuneală", se aude educatoarea în filmare, ţipând la unul dintre copii.

 

Citeste mai mult despre: clinica, educatoare, internare, psihiatrie, Vrancea
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: