• Bucuresti 16º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 13º C
  Cluj-Napoca 15º C
  Constanta 10º C
  Craiova 15º C
  Galati 14º C
  Iasi 16º C
  Suceava 14º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8286 LEI
  1 USD = 4.4674 LEI
  1 GBP = 5.4858 LEI
  1 CHF = 4.5775 LEI
  1 HUF = 1.3246 LEI
  1 BGN = 2.4689 LEI
  1 JPY = 4.1201 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

O altă jurnalistă rusă, întoarsă la Moscova de pe Aeroportul Chișinău. S-a prezentat floristă

21 Februarie, 10:35

Jurnaliștii ruși încearcă - mai nou - să ajungă în R.Moldova sub identități mascate. După ce două echipe de televiziune au fost întoarse din drum pe aeroportul din Chișinău, aseară o altă trimisă a postului de televiziune Rossia a încercat să treacă frontiera republicii noastre prezentându-se drept ... floristă (!). Este vorba despre Olga Yureva.

jurnalista

Surse aeroportuare ne spun că jurnalista s-a prezentat drept cetățean al Kazahstanului și a spus că vine în R.Moldova cu scopuri turistice însă nu avea un bilet retur.

O simplă căutare pe motoarele de căutare ne oferă rezultate potrivit cărora Olga Yureva, corespondent al postului de televiziune Rossia, a fost reținută astă-primăvară la Kiev unde se afla împreună cu o colega de la postul public de televiziune al Federației Ruse, Pervîi Kanal. Autoritățile ucrainene și-au explicat decizia prin faptul că Yureva realiza reportaje propagandistice împotriva Ucrainei și i-au aplicat o interdicție de intrarea în țară pe un termen de trei ani. Jurnalista apare și în baza de date pe site-ul myrotvorets.center.

Voma minti că acum două zile Președiția se plângea că Poliția de Frontieră ar fi interzis accesul pe teritoriul Republicii Moldova a două echipe de jurnaliști din Federația Rusă. Este vorba jurnaliști de la posturile de televiziune „Rossia1” și „NTV”. Informația a fost prezentată de șeful serviciului de presă al Aparatului Președinției, Carmena Lupei.

La rândul lor, autoritățile de la frontieră au explicat că jurnaliștii întorși la Moscova nu au întrunit condițiile de intrare în R.Moldova.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: