• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9256 LEI
  1 USD = 4.0527 LEI
  1 GBP = 5.7135 LEI
  1 CHF = 4.4985 LEI
  1 HUF = 1.3998 LEI
  1 BGN = 2.5184 LEI
  1 JPY = 3.7111 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

O altă jurnalistă rusă, întoarsă la Moscova de pe Aeroportul Chișinău. S-a prezentat floristă

21 Februarie, 10:35

Jurnaliștii ruși încearcă - mai nou - să ajungă în R.Moldova sub identități mascate. După ce două echipe de televiziune au fost întoarse din drum pe aeroportul din Chișinău, aseară o altă trimisă a postului de televiziune Rossia a încercat să treacă frontiera republicii noastre prezentându-se drept ... floristă (!). Este vorba despre Olga Yureva.

jurnalista

Surse aeroportuare ne spun că jurnalista s-a prezentat drept cetățean al Kazahstanului și a spus că vine în R.Moldova cu scopuri turistice însă nu avea un bilet retur.

O simplă căutare pe motoarele de căutare ne oferă rezultate potrivit cărora Olga Yureva, corespondent al postului de televiziune Rossia, a fost reținută astă-primăvară la Kiev unde se afla împreună cu o colega de la postul public de televiziune al Federației Ruse, Pervîi Kanal. Autoritățile ucrainene și-au explicat decizia prin faptul că Yureva realiza reportaje propagandistice împotriva Ucrainei și i-au aplicat o interdicție de intrarea în țară pe un termen de trei ani. Jurnalista apare și în baza de date pe site-ul myrotvorets.center.

Voma minti că acum două zile Președiția se plângea că Poliția de Frontieră ar fi interzis accesul pe teritoriul Republicii Moldova a două echipe de jurnaliști din Federația Rusă. Este vorba jurnaliști de la posturile de televiziune „Rossia1” și „NTV”. Informația a fost prezentată de șeful serviciului de presă al Aparatului Președinției, Carmena Lupei.

La rândul lor, autoritățile de la frontieră au explicat că jurnaliștii întorși la Moscova nu au întrunit condițiile de intrare în R.Moldova.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: