• Bucuresti 18º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 14º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 22º C
  Craiova 16º C
  Galati 18º C
  Iasi 19º C
  Suceava 17º C
  Timisoara 16º C
 • 1 EUR = 4.8698 LEI
  1 USD = 4.1617 LEI
  1 GBP = 5.3406 LEI
  1 CHF = 4.5043 LEI
  1 HUF = 1.3330 LEI
  1 BGN = 2.4899 LEI
  1 JPY = 3.9382 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Numărul celor are ies din ţară l-a depăşit pe cel al celor care intră

30 Aprilie, 21:49

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a declarat, joi, la România TV că pentru prima oară în ultimele două luni, numărul persoanelor care ies din ţară l-a depăşit pe cel care ies din România. De asemenea, prim vicepreşedintele PNL a mai precizat că Franţa a eliberat peste 300 de infractori români pe care i-a trimis cu un "zbor special" în România.

coronavirus

Rareş Bogdan a dezvăluit această informaţie în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Cristinei Şincai.

"Vă dau o informație de breaking news, cu siguranță în premieră. Pentru prima dată în ultimele două luni, în ultimele 24 de ore numărul celor care ies din țară l-a depășit pe cel al celor care intră în țară. Practic o parte din cei care au venit la sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie și pe parcursul lunii în România din țările europene, așa-numita diasporă, au ajuns să se întoarcă.

Aici nu vorbim de cei care pleacă cu contracte la munci în sisteme sociale, la munci agricole, șparanghel sau căpșuni. Ci pur și simplu se întorc în țările care au relaxat puțin condițiile.

Din fericire, din cei un milion care au intrat în țară, numărul celor care sunt certați cu legea sau despre care nu știm exact cu ce s-au ocupat în afara granițelor nu depășește 10-12.000, incluzând toate categoriile de infractori. Practic, un la sută nu e foarte mult. E rezonabil", a precizat Rareş Bogdan, la România TV

Europarlamentarul liberal a mai precizat că peste 300 de infractori români au fost trimişi de Franţa în România cu un "zbor special".

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: