• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Noi detalii despre românii afectaţi de furtună în Grecia

12 Iulie, 20:00

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a anunţat că bărbatul rănit în urma furtunii violente din Grecia va fi externat vineri. Meleşcanu a mai spus că oficialităţile elene vorelibera câte de curând certificatele de deces astfel încât corpurile femeii şi al copilului decedaţi în timpul furtunii din Halkidiki să fie repatriate.

melescanu

Bărbatul care și-a pierdut soția și fiul în tragedia din Halkidiki va fi externat vineri din spital, a anunțat ministrul de Externe. Teodor Meleșscanu a mai declarata că nu mai sunt alți români în situații grave în Grecia.

"Familia a fost informată şi ţine legătura cu consulul nostru acolo. Cea mai importantă veste este că, în cursul zilei de astăzi (vineri-n.red.), tatăl va fi externat din spital. În prezent, Consulatul ţine legătura cu familia din România pentru îndeplinirea diferitelor formalităţi, respectiv certificatul de deces cu compania de asigurare la care aveau asigurare familia respectivă. Pentru repatrierea corpurilor, vorbesc de mamă şi de băiat, se aşteaptă eliberarea certificatului de deces pe baza căruia se pot face formalităţile pentru transportarea lor în România. (...) Există un procuror care se ocupă de cazul respectiv, de toate cazurile. Pentru moment nu avem alte informaţii în legătură cu români care ar fi putut să aibă probleme în acest moment", a declarat ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Părinții româncei care şi-a pierdut viaţa în timpul furtunii din Grecia, alături de fiul ei, au fost înștiinţaţi oficial de moartea fiicei lor, în vârstă de 38 de ani, abia vineri. Aceştia aflaseră deja vestea cea tristă de la ginerele lor şi se pregătesc să plece în Grecia pentru a ridica trupurile neînsuflețite.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: