• Bucuresti 27º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 25º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 22º C
  Craiova 25º C
  Galati 25º C
  Iasi 26º C
  Suceava 23º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.6225 LEI
  1 USD = 3.9099 LEI
  1 GBP = 5.2672 LEI
  1 CHF = 3.9274 LEI
  1 HUF = 1.4583 LEI
  1 BGN = 2.3635 LEI
  1 JPY = 3.5243 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ninsori abundente în Capitală

13 Ianuarie, 23:01

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că de luni sunt aşteptate din nou ninsori abundente în Bucureşti.

firea

Firea a precizat că, în ceea ce priveşte autorităţile, acestea sunt în teren pregătite să intervină, însă face apel la cetăţeni, asociaţiile proprietarilor şi a agenţilor economici să ajute la deszăpezire şi să cureţe de zăpadă zonele în care aceştia se află.

"Anul acesta am avut ninsoare abundentă, un strat de 63 de cm. Acum suntem în comandament de iarnă şi pregătim vârful de ninsoare de săptămâna viitoare, pentru că luni seara va ninge, marţi de asemenea va ninge abundent, miercuri şi joi va mai scădea ninsoarea în intensitate. Ne aşteaptă încă o săptămână grea în Capitală şi în zona limitrofă. Trebuie să facem faţă, atât autorităţi, cât şi cetăţeni, valului de ninsori. Suntem în teren, în grafic, chiar realizăm modul de a interveni eficient luni seara pentru că va începe să ningă. Pe parcursul zilei de marţi şi, de asemenea, miercuri, deoarece cursurile nu au început în această săptămână, dar ele sunt anunţate să înceapă de luni. Rugămintea va fi şi vom anunţa la comandamentul de luni către şcoli, către directori prin discuţii cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar să fie înţelegere pentru elevii care vor întârzia marţi dimineaţa la şcoală. Luni începe şcoala, se deschid creşele şi grădiniţele. Luni seara e posibil să anunţăm începerea cursurilor de la 9 dimineaţa, nu de la 8, tocmai pentru a da posibilitatea tuturor elevilor să ajungă la timp la cursuri, dar cursurile nu se mai întrerup, deşi vremea în Bucureşti va fi destul de dificilă", a declarat, la România TV, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: