• Baia Mare 20º C
  Galati 20º C
  Suceava 20º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1289 LEI
  1 GBP = 5.3552 LEI
  1 CHF = 4.5467 LEI
  1 HUF = 1.3353 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.9112 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Nicuşor Dan îi aruncă mănuşa Gabrielei Firea! În ce condiţii vrea o confruntare directă

27 August, 23:06

Candidatul unic al Dreptei Nicuşor Dan a lansat o provocare primarului general Gabriela Firea şi anume participarea la „trei dezbateri electorale, faţă în faţă, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie”.

nicusor dan

El a prezentat şi temele de discuţie care ar vrea să fie dezbătute - „ultimii patru ani din viaţa Capitalei, soluţiile pentru Bucureşti, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraş”.

https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/posts/3253740408036883

Primarul Gabriela «PSD» Firea fuge de bucureşteni, fuge de bilanţul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid. Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie. Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparaţie directă între candidaţii la Primăria Capitalei şi în special între principalii doi candidaţi, conform tuturor sondajelor de opinie”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

El a lansat o provocare edilului general al Capitalei. „Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, faţă în faţă, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie. Vă aştept ca să vorbim despre ceea ce bucureştenii trebuie să ştie, despre ultimii patru ani din viaţa Capitalei, despre soluţiile pentru Bucureşti, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraş”, a conchis Nicuşor Dan.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: