• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9473 LEI
  1 USD = 4.1999 LEI
  1 GBP = 5.7880 LEI
  1 CHF = 4.5309 LEI
  1 HUF = 1.4085 LEI
  1 BGN = 2.5295 LEI
  1 JPY = 3.8197 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Nicușor Dan, întrebat cum resimte efectul scumpirilor la curent și gaze

30 August, 12:40

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat că încă nu are date referitoare la prețul căldurii în această iarnă și a explicat că subiectul depinde de mai mulți factori, inclusiv de o eventuală hotărâre de Guvern pentru consumatorii vulnerabili. Întrebat cum resimte scumpirile la utilități, edilul a afirmat că soția sa este cea care se ocupă de facturile familiei.

nicusor dan

Nicușor Dan, întrebat cum resimte efectul scumpirilor la curent și gaze. Ce a spus edilul

Întrebat luni, în Parcul Cișmigiu, cum resimte scumpirile înregistrate în ultima perioadă la gaze și la energia electrică, precum și care dintre facturi a fost mai mare în ultimele două luni, primarul general al Capitalei a răspuns: „Acum, personal, de ce se întâmplă în familia mea se ocupă soția, dar asta e o întrebare foarte serioasă în ceea ce privește prețul căldurii în iarna asta. Urmează să vedem, adică este din nou un întreg ciclu, gazul care vine la Romgaz, negocierea între Romgaz și ELCEN, prețul gigacaloriei pe care urmează să îl fixeze ANRE și o eventuală hotărâre de Guvern pentru consumatorii vulnerabili, deci toate acestea sunt discuții pe care urmează să le avem, n-am date în momentul de față”.

Edilul a participat luni la debutul acțiunii de curățenie în Parcul Cișmigiu din Capitală, unde a vorbit și despre posibilitatea de a fi externalizate serviciile.

„Pentru că ne-am dat seama că nu sunt bani suficienți am făcut și o rectificare bugetară. Este o vină comună a direcției ALPAB și de-asta am schimbat directorul, pe de altă parte a companiei de parcuri care n-a făcut lucrările. Externalizare înseamnă să facem achiziție publică. Trebuie să aștepți cel puțin 3 luni, până faci procedura. Dacă vom lua această decizie, este un test cu oamenii noștri din ALPAB acum, înseamnă că vom contracta o firmă privată care să facă curat pe alei, să strângă frunze, crengi, să golească coșurile de gunoi”, a afirmat edilul.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: