• Bucuresti -1º C
  Baia Mare -2º C
  Brasov -6º C
  Cluj-Napoca -2º C
  Constanta -2º C
  Craiova -3º C
  Galati -3º C
  Iasi -2º C
  Suceava -2º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Nicolae Robu, acuzat de abuz în serviciu şi fals în dosarul reabilitării termice a blocurilor din Timişoara

15 Iunie, 17:19

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a ajuns vineri dimiuneaţă, la ora 10, la sediul DNA Timișoara, unde a fost citat în dosarul reabilitării termice a blocurilor cu fonduri europene.

robu

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat vineri că nu a luat în calcul o retragere din funcţia politică de preşedinte al organizaţiei PNL Timiş, întrucât se consideră nevinovat în dosarul de la DNA privind anveloparea blocurilor, cu toate că această poziţie nu i-a adus decât "bătaie de cap şi înverşunare" la adresa sa.

"Credeţi că pentru mine chiar e o miză importantă de viaţă această funcţie? Eu sunt un tip tare şi tocmai de aceea lupt pentru normalitate. În afară de bătaie de cap şi de atâta înverşunare la adresa mea, nu-mi aduce nimic altceva această funcţie. În CV-ul meu asta cântăreşte cel mai greu, că sunt preşedinte de filială? Eu nu am ajuns preşedinte de filială ca să îmi fac o carieră sau avere. Eu mi-am făcut carieră şi am venit cu un CV prin care am încercat să transfer către PNL aprecierea de care mă bucur în societate. Avere nu am făcut, pentru că sunt un idealist", a afirmat Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: