• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9250 LEI
  1 USD = 4.1340 LEI
  1 GBP = 5.7441 LEI
  1 CHF = 4.4992 LEI
  1 HUF = 1.3889 LEI
  1 BGN = 2.5181 LEI
  1 JPY = 3.7521 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

  NEWS ALERT: Nicolae Ciucă: Prelungim starea de alertă cu măsurile care există acum

10 Decembrie, 15:30

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a explicat joi că guvernul interimar nu poate modifica prevederile stării de alertă prin introducerea de noi măsuri, însă va prelungi starea de alertă cu restricțiile existente deja.

ciuca

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, anunță prelungirea stării de alertă

Întrebat dacă autoritățile ar putea impune noi măsuri de limitare a răspândirii noului coronavirus, în contextul apropierii sărbătorilor de iarnă, Nicolae Ciucă a răspuns: ”În această după-amiază, va avea loc ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență. De asemenea, comitetul de specialitate analizează toate aceste aspecte care vor determina decizii la nivel guvernamental. Ceea ce vă pot spune este că Guvernul interimar pe care îl conduc nu poate să ia decizii care să modifice foarte mult prevederile stării de alertă în care ne găsim. Ca atare, în următoarea ședință de guvern vom adopta o hotărâre de guvern prin care prelungim starea de alertă cu măsurile și indicatorii prevăzuți în cea precedentă”.

Starea de alertă a fost instituită pe teritoriul României pe 15 mai, odată cu ieșirea din cele două luni de stare de urgență. De atunci, Guvernul a prelungit la măsura la fiecare 30 de zile.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: