• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 28º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 29º C
  Craiova 29º C
  Galati 29º C
  Iasi 28º C
  Suceava 24º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.6550 LEI
  1 USD = 3.9774 LEI
  1 GBP = 5.2757 LEI
  1 CHF = 3.9781 LEI
  1 HUF = 1.4457 LEI
  1 BGN = 2.3800 LEI
  1 JPY = 3.5378 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Nepoata lui Emil Boc, audiată la DNA

03 Ianuarie, 19:10

Mihaela Boc, nepoata lui Emil Boc,fostul premier al României şi actual primar al Clujului, a fost audiată marţi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

boc

De asemenea, mai mulţi directori din Primăria Cluj au fost şi ei audiați la DNA, în scandalul de corupție în care Anna Horvath a fost trimisă în judecată.

Printre cei audiați au fost arhitectul șef al orașului Cluj-Napoca, Ligia Subțirică, şi Mihaela Boc, angajat la Serviciul Protocol al Primăriei Cluj Napoca, nepoata lui Emil Boc, scrie evz.ro.

Cuvântul de bază la aceste audieri a fost „nu știu" sau „nu-mi amintesc".

Deși probele de la dosarul penal arată că viceprimarul Clujului, Anna Horvath, ar fi intervenit la mai mulți directori din primărie, pentru a urgenta obținerea de avize și autorizații de construire, angajații nu și-au mai adus aminte nimic. „Nu-mi amintesc ca inculpata Horvath Anna să fi intervenit asupra mea în scopul de a urgenta anumite documentații de urbanism. Nu-mi amintesc ca aceasta să mă fi contactat telefonic sau personal în cursul acestui an pentru a se interesa de situația anumitor documentații de urbanism", a spus arhitectul şef Ligia Subțirică, potrivit evz.ro. Nici atunci când a fost întrebată concrect, și anume despre „avizarea unei cereri ca obiect privind lucrarea de construire - amenajare spațiu pentru funcționarea unui restaurant la adresa Piata Unirii 10", aceasta a spus că nu îşi aminteşte. Nici pentru o investiție a unui sponsor al campaniei electorale a viceprimarului UDMR, Adam Ambrus, arhitectul șef nu și-a adus aminte nimic. Adam Ambrus i-a donat viceprimarului suma de 8.000 de lei.

Nepoata lui Emil Boc a fost chestionată direct despre intervenția făcută de viceprimar, asupra ei, în vederea obținerii unui aviz pentru funcționarea unei terase sezoniere, cu profil de cafenea. Acest aviz era, în data de 10 august 2016, în mapa primarului Emil Boc, la semnat.

Citeste mai mult despre: Emil Boc, mihaela Boc, nepoata
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: