• Bucuresti 18º C
  Baia Mare 14º C
  Brasov 12º C
  Cluj-Napoca 14º C
  Constanta 15º C
  Craiova 18º C
  Galati 15º C
  Iasi 15º C
  Suceava 13º C
  Timisoara 16º C
 • 1 EUR = 4.6603 LEI
  1 USD = 3.9613 LEI
  1 GBP = 5.2120 LEI
  1 CHF = 4.0997 LEI
  1 HUF = 1.4399 LEI
  1 BGN = 2.3828 LEI
  1 JPY = 3.5102 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Moţiunea de cenzură, votată miercuri

27 Iunie, 16:04

Liderul principalului partid de opoziţie, PNL, a purtat ultimele negocieri cu UDMR pentru susţinerea moţiunii de cenzură prin intermediul căreia, împreună cu USR şi PMP, vor să doboare guvernul Dancilă.

parlament

Şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care se va dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP împotriva Guvernul Dăncilă se desfășoară la această oră. Premierul Viorica Dăncilă vorbește în plen.

În timpul discursului, în plen un banner PNL a apărut cu mesajul „Luptăm până la capăt pentru România”. De asemenea, s-a strigat "Demisia!” și "Hoții!".

UPDATE. Discurs Viorica Dăncilă: "Lipsite de argumente raționale, mă face să cred că această moțiune nu reprezintă decât un joc politic. Mistificați realitatea, prezeentați răul ca fiind bine și binele fiind rău. Refuzați să admiteți până și cele mai evidente lucruri bune care s-au întâmplat în această guvernare. Pentru dumneavoastră, creșterea veniturilor românilor este o măsură care va aduce haos în economie.

Când nu mai aveați argumente, v-ați legat de aspectul fizic, de coafură sau de ținuta adversarului. Când nu ați mai putut contrazice rezultatele economice pozitive confirmate de Banca Monetară (sic! Banca Mondială) și Eurostat, v-ați legat de nivelul de pregătire al adversarului politic.

Regret să o spun, dar este foarte multă aroganță în discursul dumneavoastră. Ați rămas în aceeași paradigmă a conflictului”, a spus Viorica Dăncilă.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: