• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9212 LEI
  1 USD = 4.1382 LEI
  1 GBP = 5.6712 LEI
  1 CHF = 4.4671 LEI
  1 HUF = 1.3732 LEI
  1 BGN = 2.5161 LEI
  1 JPY = 3.7739 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

MOŢIUNEA DE CENZURĂ a fost depusă. Raluca Turcan acuză un abuz

01 Octombrie, 21:51

Moţiunea, intitulată "Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!", are 237 de semnături de la parlamentari PNL, USR, PMP, PRO România, ALDE, UDMR, minorităţi naţionale, dar şi două de la PSD, conform liderului liberalilor Ludovic Orban. Pe de altă parte, PSD susţine că nici această moţiune de cenzură nu va trece.

turcan

"Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului antinaţional Viorica Dăncilă a pornit cu dreptul, în sensul în care în Biroul Permanent Reunit opoziţia a reuşit să dejoace planul malefic sau cu profil infracţional al celor din PSD, şi anume de a citi moţiunea noaptea, ca hoţii, cum sunt ei obişnuiţi să acţioneze. În totalitate liderii de grup din opoziţie au constatat că majoritatea formată, aşa-zisa majoritate formată din PSD, nu a mai avut această majoritate, ca atare deja începe să se întărească noua formulă parlamentară, şi anume că PSD a pierdut majoritatea în Parlamentul României”, a declarat Raluca Turcan.

Ea a precizat că e posibil să fie convocat un birou reunit miercuri dimineaţa şi că reprezentanţii opoziţiei nu au fost consultaţi când ar putea avea loc acesta.

"Comportamentul abuziv este tipic de pe vremea lui Liviu Dragnea şi aşa cum aţi aflat dumneavoastră pe surse că e posibil ca mâine dimineaţă să fie un Birou Permanent Reunit la care ar trebui să participe 26 de parlamentari din conducerea Camerei Deputaţilor şi Senatului, am aflat şi noi tot pe surse lucrul acesta, fără să fim consultaţi, fără să se discute măcar cu reprezentanţii opoziţiei când s-ar putea ţine acest Birou Permanent. Noi suntem pregătiţi la şicane şi după cum vedeţi acţionăm unitar şi pas cu pas o dejucăm, această abordare cu profil infracţional a celor din PSD”, a mai afirmat liderul deputaţilor PNL.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: