• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 18º C
  Brasov 18º C
  Cluj-Napoca 17º C
  Constanta 24º C
  Craiova 22º C
  Galati 24º C
  Iasi 24º C
  Suceava 18º C
  Timisoara 19º C
 • 1 EUR = 4.8750 LEI
  1 USD = 4.1874 LEI
  1 GBP = 5.3319 LEI
  1 CHF = 4.5137 LEI
  1 HUF = 1.3430 LEI
  1 BGN = 2.4926 LEI
  1 JPY = 3.9713 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Moarte suspectă la Spitalul Judeţean Ploieşti

07 Ianuarie, 13:43

Moarte suspectă la Spitalul Județean Ploiești. Rudele unui pacient operat de o tumoră cerebrală acuză că bărbatul a murit după ce a fost scăpat de pe targă, în cap. Poliția face o anchetă în acest caz.

bilet

Bărbatul în vârstă de 71 de ani era internat la Spitalul Judeţean din Ploieşti de mai bine de două luni. Bătrânul a fost operat de un neurochirurg, iar după intervenție, pacientul a făcut progrese vizibile. Pe 4 ianuarie, însă, familia a fost anunţată că bărbatul a murit.

Rudele au depus o plângere după ce au observat că s-a dispus efectuarea obligatorie a autopsiei ca urmare a căderii de pe targă!

„Bunicul meu a fost internat la spitalul județean din Ploiești. A avut o tumoră la cap, a stat aproape două luni în spital, l-au operat și totul decurgea normal.. Începuse să vorbească, să deschidă ochii, cu alte cuvinte își revenea.. Dar vineri (n.r. – 4 ianuarie) ne-au sunat de la spital să ne spună că a murit. Cauza morții nu a fost cea pentru care s-a operat, ci l-au scăpat în cap pe holul spitalului cei care îl transportau și asta i-a provocat moartea. Am fost la morgă, iar cea care se ocupă de el ne-a spus că trebuie să mergem la poliție, sa plătim 200 de lei ca să scoatem spitalul de sub urmărirea penală, cu alte cuvine să plătim tot noi pentru ei, că l-au omorât! Ne-au dat de la spital o foaie pe care scrie la rubrica motivele care au condus la efectuarea obligatorie a autopsiei: traumatism cranio facial prin cădere de pe targă", a povestit unul dintre nepoţii bătrânului, potrivit observatorulph.ro.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: