• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 29º C
  Brasov 26º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 29º C
  Craiova 28º C
  Galati 31º C
  Iasi 29º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.7228 LEI
  1 USD = 4.1899 LEI
  1 GBP = 5.3006 LEI
  1 CHF = 4.2095 LEI
  1 HUF = 1.4679 LEI
  1 BGN = 2.4147 LEI
  1 JPY = 3.8726 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Mircea Drăghici, propus ministrul Transporturilor, apare în două dosare la Parchetul General

28 Noiembrie, 22:12

Mircea Drăghici, trezorierul PSD propus pentru Ministerul Transporturilor, apare în două dosare penale instrumentate de Parchetul General, au precizat reprezentanţii Ministerului Public. Mircea Drăghici a precizat că nu a fost informat oficial.

draghici

Ministerul Public a informat că numele trezorierului PSD, Mircea Drăghici, propus pentru funcţia de ministru al Transporturilor, apare în două dosare penale instrumentate de Parchetul General. Unul din ele a fost deschis după ce presa a publicat informaţii potrivit cărora trezorierul PSD ar fi folosit în scop personal bani de la partid.

Mircea Drăghici afirmă că nu a fost informat oficial cu privire la vreun dosar.

"Precizez că până în prezent nu am fost informat oficial şi nu am cunoştinţă despre existenţa unei astfel de anchete. În condiţiile date există două posibilităţi: ori totul este o ştire falsă, cum au fost şi zvonurile apărute în spaţiul public privind modul în care am gestionat banii PSD, ori există o astfel de cercetare şi este foarte grav că PÎCCJ pare a avea o agendă politică şi dă astfel de informaţii pe surse, chiar în contextul numirii mele în Guvernul României. Raportându-mă strict la informaţiile apărute în presă referitoare la modul în care au fost administrate fondurile PSD, precizez că toate controalele efectuate până acum de Autoritatea Electorală Permanentă au arătat că s-au respectat toate dispoziţiile legale în materie. Nu există niciun leu cheltuit de PSD care să nu aibă o acoperire legală în Legea finanţării partidelor politice", a scris Mircea Drăghici pe Facebook.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: