• Bucuresti 35º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 30º C
  Cluj-Napoca 29º C
  Constanta 31º C
  Craiova 33º C
  Galati 34º C
  Iasi 33º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 32º C
 • 1 EUR = 4.6586 LEI
  1 USD = 4.0976 LEI
  1 GBP = 5.2037 LEI
  1 CHF = 4.1247 LEI
  1 HUF = 1.4388 LEI
  1 BGN = 2.3819 LEI
  1 JPY = 3.6983 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Mioara Roman a fost jefuită în propria casă

17 Septembrie, 10:34

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, a fost jefuită în propria casă.

mioraroman

Hoţii au intrat în casă cu pretextul că îi repară burlanul şi i-au furat bani, bijuterii şi chiar şi adidaşii. Iar înainte de a pleca cu prada, hoţii s-au aşezat la masă şi au băut vin şi ţuică.

Mama Oanei Roman a trecut printr-o situație de-a dreptul dificilă. Hoții au intrat în casă, peste ea, i-au furat banii, dar și mai multe obiecte de valoare.

"Mama a scăpat vie şi nevătămată (a trăit totuşi o traumă psihică greu de uitat), dar i-au luat tot ce au putut găsi prin casă. Iar ea a asistat neputincioasă la un jaf în propria ei casă cu ea de faţă!", a scris Oana Roman pe Facebook.

"Este în stare de șoc completă, are 77 de ani, are probleme de sănătate. Nu știu cum a făcut față. Eu nu știu cum aș fi reacționat. Eu am sunat-o pe la 12.30, aveam un eveniment la un restaurant și i-am spus că o să se ducă Marius pe la ea. Ea spus că a venit niște domni de la RAPPS, ca să schimbe un burlan. Apoi mi-am dat seama că e sâmbătă. Nu am știut nimic, am sunat la Marius, el nu mi-a spus nimic. Pe la 4 au venit Marius și Isabela, care mi-a spus de nenea polițistul. Atunci am aflat. (...) I-au căutat prin casă, i-au cerut bijuterii, i-au luat banii de pensie, după care s-au așezat la masă și au început să bea și să mănânce. Reacția ei a fost să nu aibă nicio reacție. Asta a salvat-o. I-au luat și adidașii", a spus Oana Roman pentru Antena 3.

 

Citeste mai mult despre: hoti, Jaf, Mioara Roman
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: