• Bucuresti 4º C
  Constanta 6º C
  Craiova 4º C
  Galati 2º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.6614 LEI
  1 USD = 3.7984 LEI
  1 GBP = 5.2814 LEI
  1 CHF = 3.9727 LEI
  1 HUF = 1.5077 LEI
  1 BGN = 2.3834 LEI
  1 JPY = 3.4322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Mioara Roman a fost jefuită în propria casă

17 Septembrie, 10:34

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, a fost jefuită în propria casă.

mioraroman

Hoţii au intrat în casă cu pretextul că îi repară burlanul şi i-au furat bani, bijuterii şi chiar şi adidaşii. Iar înainte de a pleca cu prada, hoţii s-au aşezat la masă şi au băut vin şi ţuică.

Mama Oanei Roman a trecut printr-o situație de-a dreptul dificilă. Hoții au intrat în casă, peste ea, i-au furat banii, dar și mai multe obiecte de valoare.

"Mama a scăpat vie şi nevătămată (a trăit totuşi o traumă psihică greu de uitat), dar i-au luat tot ce au putut găsi prin casă. Iar ea a asistat neputincioasă la un jaf în propria ei casă cu ea de faţă!", a scris Oana Roman pe Facebook.

"Este în stare de șoc completă, are 77 de ani, are probleme de sănătate. Nu știu cum a făcut față. Eu nu știu cum aș fi reacționat. Eu am sunat-o pe la 12.30, aveam un eveniment la un restaurant și i-am spus că o să se ducă Marius pe la ea. Ea spus că a venit niște domni de la RAPPS, ca să schimbe un burlan. Apoi mi-am dat seama că e sâmbătă. Nu am știut nimic, am sunat la Marius, el nu mi-a spus nimic. Pe la 4 au venit Marius și Isabela, care mi-a spus de nenea polițistul. Atunci am aflat. (...) I-au căutat prin casă, i-au cerut bijuterii, i-au luat banii de pensie, după care s-au așezat la masă și au început să bea și să mănânce. Reacția ei a fost să nu aibă nicio reacție. Asta a salvat-o. I-au luat și adidașii", a spus Oana Roman pentru Antena 3.

 

Citeste mai mult despre: hoti, Jaf, Mioara Roman
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: