• Bucuresti 5º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 5º C
  Cluj-Napoca 7º C
  Constanta 11º C
  Craiova 6º C
  Galati 6º C
  Iasi 4º C
  Suceava 2º C
  Timisoara 9º C
 • 1 EUR = 4.7794 LEI
  1 USD = 4.3124 LEI
  1 GBP = 5.6715 LEI
  1 CHF = 4.3785 LEI
  1 HUF = 1.4459 LEI
  1 BGN = 2.4436 LEI
  1 JPY = 3.9683 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ministrul Justiţiei: "Permisia lui Liviu Dragnea a fost acordată regulamentar"

28 Noiembrie, 15:51

Permisia de o zi acordată lui Liviu Dragnea a fost acordată regulamentar, a anunţat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, într-o conferinţă de presă. Cu toate acestea, ministrul Justiţiei a anunţat că a dispus un control suplimentar la Penitenciarul Rahova şi la nivelul ANP, care va viza toate permisiile obţinute de deţinuţi.

predoiu

Ministrul Justiţiei a anunţat, joi, că nota de informare a ANP referitoare la permisia de o zi pentru Liviu Dragnea arată că aceasta a fost acordată regulamentar.

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova unde execută o condamnarea la 3 ani şi 6 luni de detenţie în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. La sfârşitul lunii octombrie, Liviu Dragnea a beneficiat de o zi de permisie.

Eliberarea lui Liviu Dragnea a starnit insa un val de revolta. Problema permisiei lui Liviu Dragnea e dată de o prevedere din Regulament de aplicare a legii privind executarea pedepselor, care arată că nu are voie să primească această recompensă un deținut care e cercetat sau urmărit penal într-un alt dosar.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: