• Bucuresti 33º C
  Baia Mare 33º C
  Brasov 30º C
  Cluj-Napoca 31º C
  Constanta 27º C
  Craiova 32º C
  Galati 30º C
  Iasi 30º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 34º C
 • 1 EUR = 4.8351 LEI
  1 USD = 4.1131 LEI
  1 GBP = 5.3685 LEI
  1 CHF = 4.4859 LEI
  1 HUF = 1.4009 LEI
  1 BGN = 2.4721 LEI
  1 JPY = 3.8919 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ministrul finanţelor, chemat de urgenţă în Parlament

22 Ianuarie, 15:19

Florin Cîţu va fi audiat în cadrul Comisiei economice din Senat pentru a oferi explicaţii referitoare la împrumuturile ministerului de resort din ultima perioadă.

citu

Daniel Zamfir a spus marţi că singura soluţie de a opri "dezastrul" este ca împrumuturile angajate de Guvern să fie aprobate de Parlament.

"Cred că singura soluţie să-l oprim pe ministrul 'praf' să ne bage-n faliment este ca împrumuturile angajate de Guvern să fie aprobate de Parlament. Nu mai putem lăsa un ministru vremelnic să îndatoreze nesăbuit Ţara. El pleacă, probabil să lucreze la cei pe care i-a servit, iar generaţia copiilor noştri va plăti preţul iresponsabilităţii sale. Am să propun urgent colegiilor mei proiectul de lege, pe care sper să-l adoptăm urgent, până nu e prea târziu", a postat Zamfir pe Facebook.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că susţine legea propusă de senatorul PSD Daniel Zamfir prin care împrumuturile pe care le contractează Ministerul de Finanţe, peste un anumit plafon, să fie aprobate în Parlament.

"Susţin în totalitate legea propusă de senatorul Daniel Zamfir - noul nostru coleg în echipa social-democrată de la Bucureşti Sectorul 3 - prin care împrumuturile pe care le contractează Ministerul de Finanţe, peste un anumit plafon, să fie aprobate în Parlament", a postat Firea pe Facebook.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: