• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9467 LEI
  1 USD = 4.2501 LEI
  1 GBP = 5.8655 LEI
  1 CHF = 4.6354 LEI
  1 HUF = 1.3601 LEI
  1 BGN = 2.5292 LEI
  1 JPY = 3.7324 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ministrul finanţelor, chemat de urgenţă în Parlament

22 Ianuarie, 15:19

Florin Cîţu va fi audiat în cadrul Comisiei economice din Senat pentru a oferi explicaţii referitoare la împrumuturile ministerului de resort din ultima perioadă.

citu

Daniel Zamfir a spus marţi că singura soluţie de a opri "dezastrul" este ca împrumuturile angajate de Guvern să fie aprobate de Parlament.

"Cred că singura soluţie să-l oprim pe ministrul 'praf' să ne bage-n faliment este ca împrumuturile angajate de Guvern să fie aprobate de Parlament. Nu mai putem lăsa un ministru vremelnic să îndatoreze nesăbuit Ţara. El pleacă, probabil să lucreze la cei pe care i-a servit, iar generaţia copiilor noştri va plăti preţul iresponsabilităţii sale. Am să propun urgent colegiilor mei proiectul de lege, pe care sper să-l adoptăm urgent, până nu e prea târziu", a postat Zamfir pe Facebook.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că susţine legea propusă de senatorul PSD Daniel Zamfir prin care împrumuturile pe care le contractează Ministerul de Finanţe, peste un anumit plafon, să fie aprobate în Parlament.

"Susţin în totalitate legea propusă de senatorul Daniel Zamfir - noul nostru coleg în echipa social-democrată de la Bucureşti Sectorul 3 - prin care împrumuturile pe care le contractează Ministerul de Finanţe, peste un anumit plafon, să fie aprobate în Parlament", a postat Firea pe Facebook.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: