• Bucuresti 4º C
  Baia Mare 3º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 2º C
  Constanta 6º C
  Craiova 4º C
  Galati 2º C
  Iasi 2º C
  Suceava 2º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.6614 LEI
  1 USD = 3.7984 LEI
  1 GBP = 5.2814 LEI
  1 CHF = 3.9727 LEI
  1 HUF = 1.5077 LEI
  1 BGN = 2.3834 LEI
  1 JPY = 3.4322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ministrul de Interne, Carmen Dan, plângere penală la DIICOT

30 Octombrie, 14:59

Ministrul de Interne Carmen Dan a anunțat că a depus la DIICOT o plângere pentru denunț calomnios împotriva lui Romică Părpălea, omul care a depus recent la DNA un denunț împotriva președintelui PSD Liviu Dragnea.

carmendan

Printre cei denunțați este și Carmen Dan, pentru fapte comise, spune el, când aceasta era prefect de Teleorman.

Plângerea ministrului a fost depusă în baza articolului 207 din Codul Penal, conform căruia prin șantaj se urmărește obținerea unui interes nepatrimonial pentru denunțător, a precizat ministrul.

Ea a amintit de declarațiile lui Părpălea, că ar fi depus acest denunț din răzbunare, iar în opinia ministrului „ura e un interes nepatrimonial”.

„Este responsabilitatea mea să mă apăr împotriva oricărui abuz”, a spus Carmen Dan.

Ea a precizat că nu-l cunoaște pe Părpălea. „Acum ceva timp, acest personaj, pe treptele DNA-ului, a făcut public că a depus un denunţ împotriva mea. Precizând că aş fi exercitat în calitatea de prefect anumite acte care prespun trafic de influenţă şi presupus luare de mită. În activitatea mea profesională nu m-am intersectat cu acest personaj. În spatele lui sunt alte interese”, a spus Carmen Dan.

„Nu am intenţionat să îl fac pe acest domn erou naţional, el s-a cerut singur erou naţional. Este dreptul meu, ca cetăţean, să mă apăr. Este o declaraţie pe care a făcut-o la DNA, eu nu am fost citată acolo, iar fiecare cetăţean trebuie să îşi asume ceea ce face”, a mai spus ministrul.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: