• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 25º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 19º C
  Craiova 22º C
  Galati 22º C
  Iasi 22º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 23º C
 • 1 EUR = 4.6590 LEI
  1 USD = 4.0221 LEI
  1 GBP = 5.3145 LEI
  1 CHF = 4.0564 LEI
  1 HUF = 1.4339 LEI
  1 BGN = 2.3821 LEI
  1 JPY = 3.5816 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ministrul de Interne, Carmen Dan, plângere penală la DIICOT

30 Octombrie, 14:59

Ministrul de Interne Carmen Dan a anunțat că a depus la DIICOT o plângere pentru denunț calomnios împotriva lui Romică Părpălea, omul care a depus recent la DNA un denunț împotriva președintelui PSD Liviu Dragnea.

carmendan

Printre cei denunțați este și Carmen Dan, pentru fapte comise, spune el, când aceasta era prefect de Teleorman.

Plângerea ministrului a fost depusă în baza articolului 207 din Codul Penal, conform căruia prin șantaj se urmărește obținerea unui interes nepatrimonial pentru denunțător, a precizat ministrul.

Ea a amintit de declarațiile lui Părpălea, că ar fi depus acest denunț din răzbunare, iar în opinia ministrului „ura e un interes nepatrimonial”.

„Este responsabilitatea mea să mă apăr împotriva oricărui abuz”, a spus Carmen Dan.

Ea a precizat că nu-l cunoaște pe Părpălea. „Acum ceva timp, acest personaj, pe treptele DNA-ului, a făcut public că a depus un denunţ împotriva mea. Precizând că aş fi exercitat în calitatea de prefect anumite acte care prespun trafic de influenţă şi presupus luare de mită. În activitatea mea profesională nu m-am intersectat cu acest personaj. În spatele lui sunt alte interese”, a spus Carmen Dan.

„Nu am intenţionat să îl fac pe acest domn erou naţional, el s-a cerut singur erou naţional. Este dreptul meu, ca cetăţean, să mă apăr. Este o declaraţie pe care a făcut-o la DNA, eu nu am fost citată acolo, iar fiecare cetăţean trebuie să îşi asume ceea ce face”, a mai spus ministrul.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: