• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8740 LEI
  1 USD = 4.0034 LEI
  1 GBP = 5.4696 LEI
  1 CHF = 4.5255 LEI
  1 HUF = 1.3656 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.8612 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ministrul de Interne aşteaptă desecretizarea comunicațiilor jandarmilor la mitingul din 10 august

06 Decembrie, 21:45

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, așteaptă desecretizarea comunicațiilor realizate prin stații de către jandarmi din seara zilei de 10 august 2018. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, vor exista consecințe.

miting

"Până în această seară, aştept o soluţie finală şi anunţul că s-a desecretizat tot. Dacă nu, consecinţele vor fi pe măsură. O să facem o analiză, pentru că şi secretarul de stat se ocupă, e şi o comisie care analizează, în funcţie de ceea ce vor decide împreună şi de concluziile pe care le vom trage, motivele întârzierii sau amânării, împreună vom decide în consecinţă”, a declarat Marcel Vela, conform Agerpres. Potrivit lui Vela, aceste comunicații au fost secretizate de către unitățile Jandarmeriei din Constanța, Ploiești, Craiova și București pentru că ar fi conținut și discuții despre indicative cu privire la indicative ale unității și proceduri militare. În prezent, structurile MAI au intrat într-un proces de evaluare și vor fi luate măsuri în funcție de rezultatele acestor verificări.

"Toate forţele Ministerului Afacerilor Interne fie că sunt în domeniul auditului, controlului intern sau alte departamente care fac verificări sunt în acţiune şi vom trage o concluzie pe fiecare armă şi pe fiecare departament. Sunt multe lucruri care pot fi îmbunătăţite, nu neapărat că sunt în neregulă, dar că au fost tolerate de-a lungul anilor şi de conducătorii din armele din minister şi de miniştrii care s-au perindat prin această clădire”, a mai spus Marcel Vela. El a adăugat că există prea mulţi oameni prin birouri şi prea puţini pe stradă, dar această situație poate fi remediată.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: