• Bucuresti 31º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 24º C
  Craiova 28º C
  Galati 30º C
  Iasi 29º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.8387 LEI
  1 USD = 4.3203 LEI
  1 GBP = 5.4094 LEI
  1 CHF = 4.5005 LEI
  1 HUF = 1.3998 LEI
  1 BGN = 2.4740 LEI
  1 JPY = 3.9642 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ministrul de Interne aşteaptă desecretizarea comunicațiilor jandarmilor la mitingul din 10 august

06 Decembrie, 21:45

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, așteaptă desecretizarea comunicațiilor realizate prin stații de către jandarmi din seara zilei de 10 august 2018. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, vor exista consecințe.

miting

"Până în această seară, aştept o soluţie finală şi anunţul că s-a desecretizat tot. Dacă nu, consecinţele vor fi pe măsură. O să facem o analiză, pentru că şi secretarul de stat se ocupă, e şi o comisie care analizează, în funcţie de ceea ce vor decide împreună şi de concluziile pe care le vom trage, motivele întârzierii sau amânării, împreună vom decide în consecinţă”, a declarat Marcel Vela, conform Agerpres. Potrivit lui Vela, aceste comunicații au fost secretizate de către unitățile Jandarmeriei din Constanța, Ploiești, Craiova și București pentru că ar fi conținut și discuții despre indicative cu privire la indicative ale unității și proceduri militare. În prezent, structurile MAI au intrat într-un proces de evaluare și vor fi luate măsuri în funcție de rezultatele acestor verificări.

"Toate forţele Ministerului Afacerilor Interne fie că sunt în domeniul auditului, controlului intern sau alte departamente care fac verificări sunt în acţiune şi vom trage o concluzie pe fiecare armă şi pe fiecare departament. Sunt multe lucruri care pot fi îmbunătăţite, nu neapărat că sunt în neregulă, dar că au fost tolerate de-a lungul anilor şi de conducătorii din armele din minister şi de miniştrii care s-au perindat prin această clădire”, a mai spus Marcel Vela. El a adăugat că există prea mulţi oameni prin birouri şi prea puţini pe stradă, dar această situație poate fi remediată.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: