• Bucuresti 34º C
  Baia Mare 34º C
  Brasov 30º C
  Cluj-Napoca 33º C
  Constanta 30º C
  Craiova 34º C
  Galati 34º C
  Iasi 35º C
  Suceava 32º C
  Timisoara 37º C
 • 1 EUR = 4.5654 LEI
  1 USD = 3.9685 LEI
  1 GBP = 5.1432 LEI
  1 CHF = 4.1434 LEI
  1 HUF = 1.4916 LEI
  1 BGN = 2.3342 LEI
  1 JPY = 3.5326 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

  NEWS ALERT: Mii de oameni au ieşit în stradă la Târgovişte

25 Februarie, 16:36

Mii de oameni au ieșit în stradă sâmbătă, la Târgovişte, pentru susținerea Guvernului Grindeanu.

miting

A fost un miting de amploare, organizat de PSD Dâmboviţa.

Mitingul, organizat în faţa Primăriei Târgovişte a durat aproximativ o oră şi a fost urmat de un marş de solidaritate cu guvernul PSD-ALDE. "Pierdut preşedinte, îl declarăm nul", "Iohannis, nu uita, România nu-i a ta" şi "Protest elgant... preşedinte ezitant", au fost câteva dintre scandările participanţilor la miting.

"Eu nu am cerut aprobarea lui Liviu Dragnea să fac acest miting. Impulsul mi-a venit mai mult de la Organizaţia Argeş, avem şi noi o mică concurenţă între organizaţii, între judeţe... Am zis că dacă ei au făcut un miting cu 7.000 de oameni, noi am zis să facem unul cu 10.000", a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu.

În cele din urmă, numărul manifestanţilor din Piaţa Revoluţiei, din Târgovişte, a fost de peste 8.000. La eveniment a fost prezent şi ministrul Rovana Plumb, care le-a spus celor adunaţi în piaţă: "România nu poate fi sufocată şi nici divizată. România nu poate să fie ameninţată, abuzată. România este vie şi demnă, asta demonstrăm noi astăzi aici".

"Nu toată lumea este fericită în ţară sau în afară atunci când PSD-ul formează un guvern şi are un program de guvernare bun şi coerent. Nu toate lumea este fericită când un astfel de guvern şi-a propus să pună ţara pe picioare. Şi atunci vocea dumneavoastră trebuie să se facă auzită aici şi în toată ţara. Susţinem PSD, susţinem Guvernul Grindeanu, susţinem pe Liviu Dragnea", a spus pe scenă şi fostul ministru de Externe, Titus Corlăţean.

 

Citeste mai mult despre: Grindeanu, Guvern, Protest, Targoviste
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole:
bias

BIAS 2017

TIMP LIBER