• Bucuresti 27º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 25º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 22º C
  Craiova 25º C
  Galati 25º C
  Iasi 26º C
  Suceava 23º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.6225 LEI
  1 USD = 3.9099 LEI
  1 GBP = 5.2672 LEI
  1 CHF = 3.9274 LEI
  1 HUF = 1.4583 LEI
  1 BGN = 2.3635 LEI
  1 JPY = 3.5243 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

  NEWS ALERT: Mii de oameni au ieşit în stradă la Târgovişte

25 Februarie, 16:36

Mii de oameni au ieșit în stradă sâmbătă, la Târgovişte, pentru susținerea Guvernului Grindeanu.

miting

A fost un miting de amploare, organizat de PSD Dâmboviţa.

Mitingul, organizat în faţa Primăriei Târgovişte a durat aproximativ o oră şi a fost urmat de un marş de solidaritate cu guvernul PSD-ALDE. "Pierdut preşedinte, îl declarăm nul", "Iohannis, nu uita, România nu-i a ta" şi "Protest elgant... preşedinte ezitant", au fost câteva dintre scandările participanţilor la miting.

"Eu nu am cerut aprobarea lui Liviu Dragnea să fac acest miting. Impulsul mi-a venit mai mult de la Organizaţia Argeş, avem şi noi o mică concurenţă între organizaţii, între judeţe... Am zis că dacă ei au făcut un miting cu 7.000 de oameni, noi am zis să facem unul cu 10.000", a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu.

În cele din urmă, numărul manifestanţilor din Piaţa Revoluţiei, din Târgovişte, a fost de peste 8.000. La eveniment a fost prezent şi ministrul Rovana Plumb, care le-a spus celor adunaţi în piaţă: "România nu poate fi sufocată şi nici divizată. România nu poate să fie ameninţată, abuzată. România este vie şi demnă, asta demonstrăm noi astăzi aici".

"Nu toată lumea este fericită în ţară sau în afară atunci când PSD-ul formează un guvern şi are un program de guvernare bun şi coerent. Nu toate lumea este fericită când un astfel de guvern şi-a propus să pună ţara pe picioare. Şi atunci vocea dumneavoastră trebuie să se facă auzită aici şi în toată ţara. Susţinem PSD, susţinem Guvernul Grindeanu, susţinem pe Liviu Dragnea", a spus pe scenă şi fostul ministru de Externe, Titus Corlăţean.

 

Citeste mai mult despre: Grindeanu, Guvern, Protest, Targoviste
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: