• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 2º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 2º C
  Constanta 5º C
  Craiova 6º C
  Galati 4º C
  Iasi 3º C
  Suceava 2º C
  Timisoara 5º C
 • 1 EUR = 4.6495 LEI
  1 USD = 4.0769 LEI
  1 GBP = 5.1788 LEI
  1 CHF = 4.1190 LEI
  1 HUF = 1.4384 LEI
  1 BGN = 2.3773 LEI
  1 JPY = 3.6184 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Mihai Ghimpu nu candidează la funcția de președinte al Partidului Liberal

23 Noiembrie, 09:00

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a anunțat că la următorul congres al formațiunii nu va mai candida la șefia partidului.

ghimpu

Totodată, liderul liberalilor spune că nu-și dorește să candideze la următoarele parlamentare nici pe liste, nici pe circumscripție uninominală. Declarația a fost făcută la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Liberalul spune că la partid nu s-a discutat încă despre candidații la șefia formațiunii și nu știe dacă fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, își va înainta candidatura. „Dorin va decide și congresul. Eu nu voi candida”, a declarat Mihai Ghimpu.

Totodată, președintele PL spune că referitor la participarea sa la parlamentare se va decide la congresul formațiunii, care va avea loc pe 1 decembrie. Despre faptul dacă Dorin Chirtoacă va candida la următoarele alegeri, Mihai Ghimpu spune că nu știe acest lucru. „Tot nu știu, vedeți că are dosar, sunt multe nuanțe aici. Bănuiesc că nu va fi lăsat să candideze”, susține liderul PL.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: