• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Mesajul lui Ștefan Bănică Jr., la 25 de ani de la moartea tatălui său

27 Mai, 14:33

Astăzi se împlinesc 25 de ani de la moartea lui Ștefan Bănciă, tatăl celebrului artist Ștefan Bănică Jr. Artistul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în urmă cu o oră.

banica

Ștefan Bănică Jr. a scris pe Facebook un mesaj emoționant, la 25 de ani de la moartea tatălui său. Așa cum relatează și artistul, marele actor Ștefan Bănică a fost un model demn de urmat pentru fiul său, un om vesel, implicat și cu o dragoste aparte față de viață și oameni.

”Astăzi se împlinesc 25 de ani de la plecarea tatălui meu, marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ. Tatăl meu a însemnat, pentru mine, un model. M-a influențat în alegerea profesiei. Apoi am învățat și am „furat”, așa cum se spune în meseria noastră, tot ce ține de implicare, seriozitate, devotament, de timing, urmărindu-l cum joacă. A fost un om vesel, cu dragoste imensă pentru oameni și pentru viață. Îmi doresc ca prin acest material dedicat lui, pe care l-am realizat acum 25 de ani, dupa ce a plecat dintre noi, generațiile noi să-l cunoască mai bine, iar ceilalți să se bucure încă o dată văzându-l și ascultându-l”, a scris Ștefan Bănică Jr.

Drama cumplită prin care a trecut Ștefan Bănică Jr. Fiul lui Alexandru îi aduce aminte mereu de ea!

Cuplul Bănică-Pîrva a decis să-ți boteze băiețelul după numele regretatului Alexandru Silviu Bănică, fratele mai mic al actorului din „Liceenii”.

La numai 25 de ani, mezinul marelui actor Ștefan Bănică Senior a fost ucis într-un cumplit accident de circulație. „Eu am copilărit cu Alexandru, cu fratele lui Ștefan Bănică Junior. Am avut o copilărie frumoasă, la Cumpătu ne întâlneam. Și întâmplarea a făcut ca Alexandru să plece din lumea asta în fața Facultății de Teatru! Eu eram în sala de curs, s-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident, nu știam cine, ce și cum… Aia a fost”, declara la un moment dat actrița Alexandra Velniciuc care-l cunoștea foarte bine pe Alexandru.

Ștefan și Alexandru erau frați doar de tată. Primul rezultat din mariajul pe care Ștefan Bănică Senior l-a avut cu ziarista Sanda Liţeanu, iar cel de-al doilea din relația pe care a avut-o legendarul actorul spre sfârșitul vieții. Diferența dintre cei doi era de 10 ani, potrivit ciao.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: