• Bucuresti 13º C
  Baia Mare 11º C
  Brasov 11º C
  Cluj-Napoca 10º C
  Constanta 14º C
  Craiova 11º C
  Galati 13º C
  Iasi 10º C
  Suceava 9º C
  Timisoara 15º C
 • 1 EUR = 4.6332 LEI
  1 USD = 3.9185 LEI
  1 GBP = 5.2671 LEI
  1 CHF = 3.9642 LEI
  1 HUF = 1.4746 LEI
  1 BGN = 2.3690 LEI
  1 JPY = 3.4752 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Maşinile care blochează transportul în comun sau circulaţia, ridicate cu o platformă

16 Ianuarie, 14:01

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că maşinile care blochează transportul în comun sau circulaţia vor fi ridicate de o platformă.

parcare

"Începând de azi toate maşinile care vor bloca transportul în comun vor fi ridicate până la aprobarea normelor de o platformă aflată la Administraţia Străzilor şi care va putea să acţioneze urgent", a declarat primarul general Gabriela Firea.

Aceasta a acuzat cazurile în care se blochează circulaţia tramvaielor sau troleibuzelor. Un astfel de caz s-a întâmplat luni dimineata când un troleibuz a fost blocat pe bulevardul Basarabia.

"O problemă cu care ne-am confruntat în aceste zile a fost că o parte din conducătorii auto au înţeles să îşi lase maşinile ori pe linia de tramvai, ori pe cea de troleibuz. Azi am avut un caz, linia de troleu 70 a fost blocată 2 ore în zona Bulevardului Basarabia. Procedura e să se anunţe Brigada Rutieră. Fac apel la operatorii de salubritate, să cureţe în totalitate azi banda întâi. Imediat după ce se înlătură acest strat de zăpadă se va trece imediat la repararea străzilor", a precizat Gabriela Firea.

Citeste mai mult despre: circulatie, Masini, platforma, Transport
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: