• Bucuresti 33º C
  Baia Mare 31º C
  Brasov 29º C
  Cluj-Napoca 30º C
  Constanta 27º C
  Craiova 33º C
  Galati 32º C
  Iasi 33º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 33º C
 • 1 EUR = 4.8408 LEI
  1 USD = 4.2716 LEI
  1 GBP = 5.4099 LEI
  1 CHF = 4.5537 LEI
  1 HUF = 1.3664 LEI
  1 BGN = 2.4751 LEI
  1 JPY = 3.9808 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Marian Preda: În două săptămâni vom avea 22 de filiale și vom acoperi 60% din populația României

05 Iunie, 13:51

marian preda

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară susţine că finalizarea procesului de organizare internă a Mișcării Populare și a filialelor acesteia se apropie de sfârșit.

Președintele Fundaţiei Mișcarea Populară, Marian Preda, a declarat, miercuri, pentru Agenția de presă r/News, că în aproximativ două săptămâni fundația va avea 22 de filiale în județele cele mai importante ale României și va acoperi circa 60% din populație.

“În primul rând trebuie să menționez că în două săptămâni terminăm procesul de organizare al filialelor noastre din  teritoriu și o să avem 22 de filiale în cele mai importante județe ale României care vor acoperi circa 60% din populație”, a afirmat Marian Preda.

Potrivit lui Preda, Mișcarea Populară are 13 filiale organizate în 13 județe și în momentul de față se organizează în București.

În privința construcției partidului care va deriva din fundație, Marian Preda a spus că se lucrează la strângerea de semnături care trebuie depuse la Tribunal până la sfârșitul lunii iunie. “Strângem semnături în privința partidului pe care îl vom înființa. Ar fi bine ca până la sfârșitul acestei luni să le depunem la Tribunal, dar depinde de cât de bine suntem organizați în teritoriu”, a conchis președintele Fundației Mișcarea Populară.

La 25 mai, liderii Fundației Mișcarea Populară au decis ca pe baza unui sondaj intern, realizat în perioada 20-24 mai, să demareze procedurile de constituire a unui partid politic care va deriva din fundație. "Ca urmare a acestor rezultate, membrii-fondatori au decis începerea formalităţilor legale pentru înfiinţarea unui partid de centru-dreapta. Partidul se va numi Partidul Mişcarea Populară”, se arăta în textul comunicatului de presă, emis de liderii Fundației Mișcarea Populară.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: