• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Marcel Ciolacu, scrisoare către Klaus Iohannis: este un ABUZ intolerabil!

18 Decembrie, 13:45

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi scrie o scrisoare președintelui Klaus Iohannis prin care îl informează asupra faptului că girează un Guvern care și-a bătut joc de administrația locală, multe localități neprimind vreun leu.

ciolacu

”Domnule Președinte,

Vă scriu cu indignarea pe care cu siguranță o vor avea milioane de români după ce vor lua act de modul în care sunt împărțiți banii publici către comunitățile locale de către actualul Executiv condus de PNL.

Hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcționare și asistența socială sau protecția copilului este de-a dreptul scandaloasă! Comunități întregi nu primesc niciun leu, iar altora li se repartizează sume absolut ridicole, doar pentru faptul că acei cetățeni au îndrăznit să voteze altceva decât PNL sau USR.

Este un abuz intolerabil comis de un partid care tocmai a fost sancționat sever prin vot pentru modul catastrofal în care a guvernat. În loc să își însușească sancțiunea populară și să își corecteze conduita politică, acest partid continuă să îi împartă pe români în buni și răi, după culoarea partidelor pe care le votează. O astfel de politică primitivă este total inacceptabilă într-un stat membru al Uniunii Europene! Aceasta în mod sigur NU este calea europeană pe care și-o dorește acest popor!

Fac așadar apel la rolul de mediator pe care vi-l conferă Constituția în calitatea dumneavoastră de președinte AL TUTUROR ROMÂNILOR!

Vă solicit să interveniți imediat pentru înlăturarea acestui abuz de neîngăduit! Vă solicit să cereți Guvernului să slujească interesul public, nu interesul de partid! Vă solicit să restabiliți echilibrul în societatea noastră care a fost prea mult timp divizată de ostilitatea, ranchiuna și agresivitatea discursului politic din ultimii ani electorali.

Campania electorală tocmai s-a încheiat. Nu mai e timp de confruntări politice. Suntem în plină criză sanitară, iar la orizont se anunță o criză economică de proporții. Mai mult decât oricând este nevoie de înțelepciune, de echilibru, de conlucrare și de echitate socială.

În numele comunităților locale care nu au primit niciun leu sau doar sume jignitoare vă cer să fiți PREȘEDINTELE TUTUROR ROMÂNILOR! În numele milioanelor de concetățeni pedepsiți în mod nedrept de acest Guvern iresponsabil, vă cer să fiți ROMÂN! În numele miilor de copii șterși de pe lista Guvernului PNL cu repartizarea fondurilor publice vă cer să fiți OM!

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: