• Bucuresti 21º C
  Baia Mare 20º C
  Brasov 16º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 20º C
  Craiova 21º C
  Galati 18º C
  Iasi 15º C
  Suceava 15º C
  Timisoara 21º C
 • 1 EUR = 4.8426 LEI
  1 USD = 4.3517 LEI
  1 GBP = 5.3509 LEI
  1 CHF = 4.5273 LEI
  1 HUF = 1.3886 LEI
  1 BGN = 2.4760 LEI
  1 JPY = 4.0583 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Marcel Ciolacu, după consultările cu Klaus Iohannis

06 Februarie, 15:37

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, după consultările cu Klaus Iohannis, că social-democraţii vor sesiza Curtea Constituţională dacă preşedintele îl va propune premier tot pe Ludovic Orban.

ciolacu

Marcel Ciolacu a mers împreună cu mai mulţi lideri PSD, consultări la Palatul Cotroceni pentru a-i propune preşedintelui Klaus Iohannis ca Remus Pricopie să fie premier.

"Am fost invitaţi astăzi de către preşedintele României, constituţional, să luăm parte la consultări. Din acest moment, decizia aparţine preşedintelui României pentru ce durată mai scurtă sau mai lungă se va desfăşura acestă criză guvermanetală şi politică", a precizat Marcel Ciolacu.

Liderul interimar al PSD spune că aşteaptă decizia preşedintelui şi spune că a aflat din presă că Ludovic Orban s-a autopropus pentru postul de premier.

"Nu ştiu cât este de legală este propunerea domnului Orban de a fi desemnat prim-ministru. Domnul Orban dovedeşte în continuare că nu iese din logica abuzului de putere şi mai nou din logica ordonanţelor date noaptea fără avize şi a încălcării Constituţiei, de a crea un conflict între Guvern şi Parlament", a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD a afirmat că ia în calcul sesizarea Curţii Constituţionale dacă preşedintele Klaus Iohannis îl va propune tot pe Ludovic Orban ca premier.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: