• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Marcel Ciolacu anunță că PSD depune moțiune la adresa Ralucăi Turcan

09 Aprilie, 15:26

PSD anunță că depune moțiune la adresa ministrului Muncii, Raluca Turcan, pe motiv că aceasta nu cunoaște legile pe care trebuie să le aplice.

ciolacu

"Avem doi ministi , pe Vlad Voiculescu unu care nu știe ce a semnat, respectiv să știm și noi cum ne înmormântați morții de coronavirus,  doamna Raluca Turcan care nu știe ce a votat. Legea trebuie pusă în aplicare, treaba Parlamentului este să legifereze. Treaba executivului e să pună îîn aplicare proiectele votate.  Categoric vom depune o moțiune de cenzură simplă", a declarat Marcel Ciolacu.

Raluca Turcan i-a răspuns, miercuri seara, la Antena 3, lui Marcel Ciolacu. Acesta o acuzase că nu cunoaşte legea în privinţa ajutorului acordat urmaşilor medicilor decedaţi în timpul pandemiei de COVID-19.

„În privinţa legii care prevede ajutor pentru familiile sau urmaşii medicilor morţi de COVID, vreau să menţionez că cinismul lor (al PSD – n.r.) a mers atât de departe, încât în plină campanie electorală au propus o lege prin care, pe bună dreptate, acordăm un ajutor familiilor afectate, însă acel proiect de lege nu conţinea nici suma care trebuie acordată, nici ce instituţie face lucrul acesta, nici o definire clară a categoriilor. De aceea, chiar din prima zi de mandat ne-au spus colegii din instituţiile din subordinea Ministerului că trebuie să clarificăm acest proiect de lege votat în perioada electorală”, a spus Raluca Turcan.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: