• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9443 LEI
  1 USD = 4.3840 LEI
  1 GBP = 5.9238 LEI
  1 CHF = 4.7621 LEI
  1 HUF = 1.3742 LEI
  1 BGN = 2.5280 LEI
  1 JPY = 3.8393 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Marcel Ciolacu a publicat moţiunea de cenzură a PSD

02 Septembrie, 16:07

Marcel Ciolacu a făcut public textul moţiunii de cenzură a PSD împotriva Executivului, iar aceasta se intitulează „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”.

ciolacu

Liderul social-democraţilor a adresat mai multe întrebări parlamentarilor AUR şi le-a transmis să lase poveştile. „Vreţi să vă faceţi capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreţi ca Guvernul Cîţu să plece? Aveţi probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideţi să stăm la aceeaşi masă şi să-l discutăm!”, a adăugat Ciolacu.

Textul complet al moţiunii de cenzură a PSD poate fi accesat AICI.

„Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos şi sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toţi cei interesaţi să semneze alături de noi moţiunea de cenzură de mai jos! Fără şantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure. Aşadar, stimaţi colegi de la USR: lăsaţi poveştile! Vreţi să rămâneţi în Guvern? Sau vreţi - cu adevărat!- ca acest guvern să pice? Aşadar, stimaţi colegi de la AUR: lăsaţi poveştile! Vreţi să vă faceţi capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreţi ca Guvernul Cîţu să plece? Aveţi probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideţi să stăm la aceeaşi masă şi să-l discutăm! Pentru că, nu-i aşa, cu toţii ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîţu!”, a scriis Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

Liderul deputaţilor AUR George Simion a declarat, joi pentru News.ro, că Alianţa pentru Unirea Românilor este dispusă să accepte pe oricine doreşte să se alăture iniţiativei partidului de moţiune de cenzură. „Iniţial credeam că PSD e un partener serios şi merge până la capăt în a îl da jos pe Cîţu, aşa cum promisese şi ne înţelesesem să depunem moţiunea la începtul lunii septembrie. Când am constatat că nu e cazul şi că s-au răzgândit am iniţiat noi moţiunea de cenzură”, a mai explicat Simion, care a adăugat că există numărul de minim 120 de semnături necesare depunerii moţiunii, după ce USR PLUS a anunţat că va susţine demersul AUR.

George Simion a discutat joi la Parlament cu deputatul PSD Sorin Grindeanu, după conferinţa de presă a acestuia, după cum reiese dintr-un video postat de liderul deputaţilor AUR. Simion l-a îndemnat pe Grindeanu ca PSD să semneze moţiunea de cenzură a Alianţei pentru Unirea Românilor pe care USR PLUS a anunţat că o va semna, pentru a maximiza şansele ca Guvernul Cîţu să pice la votul în Parlament. În replică, prim-vicepreşedintele PSD i-a transmis co-preşedintelui AUR că social-democraţii deja au textul moţiunii şi numărul necesar de parlamentari şi l-a îndemnat să depună moţiunea USR împreună cu AUR.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: