• Bucuresti 9º C
  Baia Mare 5º C
  Brasov 4º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 9º C
  Craiova 12º C
  Galati 7º C
  Iasi 5º C
  Suceava 3º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.6551 LEI
  1 USD = 3.9650 LEI
  1 GBP = 5.2461 LEI
  1 CHF = 3.9960 LEI
  1 HUF = 1.4877 LEI
  1 BGN = 2.3802 LEI
  1 JPY = 3.5249 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Manualele de Istorie, Tehnologie, Informatică şi Engleză vor ajunge în octombrie la elevii de cls. a V-a

06 Septembrie, 21:34

Ministrul Educației, Liviu Pop, a aprobat miercuri, prin ordin, manualele școlare de clasa a V-a pentru cinci discipline.

manuale

Este vorba despre manualele de Istorie, Educație tehnologică, Informatică, Limba engleză (limbă modernă 2) și Limba engleză (limbă modernă 1) - studiu intensiv, se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a aprobat abia astăzi manualele pentru cele cinci discipline "în urma rezoluțiilor formulate de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) pe marginea contestațiilor depuse de editurile participante la licitația organizată de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE) în cursul acestui an", se mai arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, în data de 7 septembrie, editurile declarate câştigătoare vor depune la CNEE manualele aprobate de ministrul Liviu Pop, alături de versiunile digitale corespunzătoare. Ulterior, acestea vor fi încărcate pe platforma manuale.edu.ro, iar în perioada 11-15 septembrie, cadrele didactice care predau la clasa a V-a își vor exprima opțiunile în raport cu oferta existentă.

 

Citeste mai mult despre: elevii, engleză, informatica, istorie, manuale, tehnologie
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: